Erdoğan, DTO üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan, DTO üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor

Erdoğan, DTO üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2022 Salı - 16:04Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı - 16:16
Erdoğan, DTO üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, oda üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, bu kez 18. meslek komitesi üyelerini ziyaret etti.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, sigorta acenteliği, mali müşavirlik ve gayrimenkul müşavirliği faaliyetlerinde bulunan 18’inci meslek komitesinin üyelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Erdoğan’ın ziyaret programının ilk durağı Çelebiler Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Yirmi Sigorta Acenteliği oldu. Erdoğan, DTO Meclisi’nin katip üyesi Adnan Çelik ile sektörlerindeki son durumu değerlendirdi. Aynı zamanda koleksiyoncu olan Çelik, bu konuda bilgi ve tecrübesini paylaştı.

 

Erdoğan’ın bir sonraki durağı DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ve DTO Meclisi Katip Üyesi Adnan Çelik ile birlikte Yürekli Sigorta Aracılık Hizmetleri oldu. Ziyarette faaliyetlerini anlatan firma sahibi Kadir Özyürek, Erdoğan’a teşekkür etti. Erdoğan da el birliğiyle hareket ederek DTO’yu daha ileriye taşıdıklarını söyledi.

Cemal Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi ve DTO 18'inci Meslek Komitesinin Başkanı Cemal Başeren'i de ofisinde ziyaret etti. Başeren, komite toplantıları ile oda faaliyetlerinde sık sık bir araya geldikleri Erdoğan’ı iş yerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Erdoğan da bu tür ziyaretler sayesinde daha kapsamlı bir istişare imkanı bulduklarını ve faaliyetlerinde buralardan edindikleri izlenimler ile aldıkları notların kendilerine rehber olduğunu kaydetti.

Bermant Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi Cevat Fahri Bermant’ı da ziyaret eden Erdoğan, oda faaliyetleri, projelerin ayrıntıları ile önümüzdeki günlere dair düşüncelerini paylaştı. Ziyarette, sektörün durumu da değerlendirildi.

Erdoğan, programını Mustafa Tağcı Aracılık Hizmetleri şirketinin sahibi Mustafa Tağcı ile ofisinde bir araya gelerek tamamladı. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ve projeleri ile sektörlerine yönelik çalışmalarını anlattı, sektörlerindeki son durumu, üyelerinin meslek gruplarıyla ilgili beklenti, istek ve önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

ERDOĞAN: ÜYELERİMİZİ DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Önümüzdeki günlerde de üyelerini dinlemeye devam edeceklerinin ifade eden Erdoğan, “Sigorta acentelerimiz, iş aleminde çok önemli bir sorumluluğu yerine getiriyorlar. Ekonomimizin teminatı, güvencesidirler. Pandemi dönemi de dahil, bu görevlerini bihakkın yerine getirmişlerdir. Onlara bu yolda kolaylıklar diliyorum. Sektörlerimizle istişaremizi kesintisiz sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretlerde öncelikle onları dinliyor ve notlar alıyoruz. Bu notlar bizlere faaliyetlerimize yön vermede rehber oluyor. Ayrıca, üyelerimizle Denizli Ticaret Odamızdaki faaliyetlerimiz ile projelerimizin ayrıntılarını da paylaşıyoruz. İstiyoruz ki onları da bu heyecanın ve gayretin içine bir şekilde dahil edelim ve el birliğiyle odamızı, sektörlerimizi ve üyelerimizi daha da kalkındıralım, layık oldukları mertebeye, çok daha iyi yerlere taşıyalım” dedi.