Erdoğan, Denizli Platformu Sözcülüğünü devraldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan, Denizli Platformu Sözcülüğünü devraldı

Erdoğan, Denizli Platformu Sözcülüğünü devraldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2022 Pazartesi - 14:48Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi - 18:44
Erdoğan, Denizli Platformu Sözcülüğünü devraldı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İş Adamları Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu'nda dönem sözcülüğünü Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci’den devraldı.

Denizli İş Adamları Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu'nun dönem sözcülüğü devir teslim töreni Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

Tören sonrası konuşan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, “Sözcülüğüm süresince platform üyelerine gösterdikleri yakın ilgi ve yakınlığa ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görevi devrettiğim Başkanımız Uğur Erdoğan’a ise sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ise, “Müjdat Bey’e, bugüne kadar yürüttüğü görevi ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Devraldığımız dönem sözcülüğümüzde daha önceki dönemlerde de olduğu gibi Denizli’mizin sektörlerini ve taleplerini ele alıp hep beraber birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yine el birliğiyle çalışacağız. Platformumuzu daha verimli hale getirecek yeni bir anlayışla yol almayı düşündüğümüz yeni dönemimiz, hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Öte yandan Erdoğan, internet bağlantısı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 78'inci genel kuruluna katıldı. Erdoğan, “Ülkemiz, milletimiz, Denizli'miz, hemşehrilerimiz, sektörlerimiz ve üyelerimiz için varız. Her zaman görevimizin başındayız. Genel kurulumuz ve alınan kararlar, hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.