DTO’nun muhasebe kursuna katılan 93 kursiyere belge – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’nun muhasebe kursuna katılan 93 kursiyere...

DTO’nun muhasebe kursuna katılan 93 kursiyere belge

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2019 Perşembe - 09:56Güncelleme: 10 Ekim 2019 Perşembe - 09:56
DTO’nun muhasebe kursuna katılan 93 kursiyere belge

Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma, Geliştirme ve Uyum Eğitimi” kursunu bitiren 93 kursiyere sertifikaları verildi.

DTO, üyelerinin çalışanları ile yeni işe başlayacaklara yönelik 17-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği “Muhasebede Veri Tabanlı Program Kullanma, Geliştirme ve Uyum Eğitimi”ne katılanlar için sertifika töreni düzenlendi.

ERDOĞAN: KASIMDA YENİ BİR EĞİTİM DAHA BAŞLATACAĞIZ

Törene DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile odanın idarecileri ve eğitim faaliyetlerini planlayan Denizli ABİGEM personelininyanı sıra, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Turan Genç katıldı.

Muhasebe eğitiminin ilk aşamasını başarıyla tamamlamalayan kursiyerleri kutlayan Erdoğan, kursun devamı niteliğinde 216 saatlik Muhasebede Ticari İşlemlerin Kaydı ve Düzenlenmesi Eğitimi’ni de kasımda başlatacaklarını müjdeledi.

“MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İLE HER ZAMAN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Kursiyerlere seslendiği konuşmasında, oda olarak, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, çok sayıda projeye imza attıklarını da anlatan Erdoğan, “MilliEğitim Müdürlüğümüzün bünyesindeki Halk Eğitim Merkezleriyle birlikte, ısı, ses, ışık ve su yalıtımı kursu ile, mesleklerinde uzmanlaşmak isteyenler için eğitimler ve kaynakçılık kursu düzenledik. Yalıtım kursumuzun sonunda, tamamlayıcı girişimcilik eğitimi verdik. Mümkün oldukça, Halk Eğitim Merkezleri modülleri yoluyla, yani devlet eliyleeğitimler veriyor,Millî Eğitim Bakanlığı’ndan sertifikalandırdığımız kurslar düzenliyoruz. Bakanlıktan onaylı olunca, sertifikalar ulusal olarak geçerli sayılıyor ve kursu tamamlayanların iş bulmalarında da daha etkili oluyor” dedi.

“FACEBOOK İSTASYON’UN TÜRKİYE’DE 2’NCİSİNİ DENİZLİ’YE AÇACAĞIZ”

Geçen ay Facebook İstasyon’un ilkinin İstanbul’da açıldığını hatırlatan Erdoğan,firmalara, bilgiye ve müşteriye ulaşmak, network kurmak için müthiş fırsatlar sunacakistasyonun ikincisini ise Denizli’de kuracaklarını, bu istasyon ile işletmelerin küresel pazara ulaşmalarının önünü açacaklarını söyledi.

“DİP HIZLA BÜYÜYOR”

Üyeleri için farklı alanlarda çok sayıda proje üretip hayata geçirdiklerinin altını çizen DTO Başkanı Erdoğan, “Bunların en önemlilerinden biri, üyelerimizden büyük ilgi gören indirimli mal ve hizmet temini için başlatılan kampanyamız DİP. Denizli İndirim Programı, her geçen gün daha da genişliyor. 11 sektörde yurt genelindeki 132 adrese ulaştık. Akaryakıt, otomotiv, hastane, eğitim, ev temel ihtiyaçları, karayolu ulaşım, kargo, kuru temizleme, otel, oto kiralama, spor ve bakım ile yazılım gibifarklı alanlarda üyelerimize özel indirim sağladık” diye konuştu.

OĞUZ: ERDOĞAN EĞİTİM SEVDALISI

“Başkanımız Uğur Erdoğan, göreve geldiği günden bu yana bizimle işbirliği içinde. Bu da bizlere onur ve gurur veriyor.” diyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, DTO Başkanı Erdoğan’a her zaman eğitim faaliyetlerinin içinde bulunması vebir eğitim sevdalısı olması dolayısıyla teşekkür etti.

“HERKESİN MUTLAKA BİR UZMANLIK ALANI OLMALI!”

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 7’den 70’e eğitim öğretimle uğraştığını da dile getiren Oğuz, “Herkesin mutlaka bir uzmanlık alanı olmalı vebu alanda verimli çalışmalı. Araştıran, soran, sorgulayan ve kendisini alanında iyi yetiştirenler için iş sahası geniş. Bu eğitim de sizin elinizi kuvvetlendirecek. Denizli Ticaret Odamız ve Başkanımız Uğur Erdoğan, imkanlarını sizler için seferber etti. Biz de her türlü katkıyı sağladık. Güzel bir iş birliğiyle iyi bir işe imza attık. Teşekkür ederim” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, törenin sonunda eğitimi veren SMMM usta öğretici eğitmen Metin Gündoğdu ile usta öğretici eğitmen Bülent Göktaş’a takdim ettiği birer belge ile teşekkür etti.