DTO’dan üyelerine fuar ve iş gezisi desteği – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’dan üyelerine fuar ve iş gezisi...

DTO’dan üyelerine fuar ve iş gezisi desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 15:32Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 17:23
DTO’dan üyelerine fuar ve iş gezisi desteği

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, firmalara yönelik fuar desteklerinin sürdüğünü belirterek, yurt içi ve yurt dışındaki fuarlar ile iş gezilerine devam ettiklerini dile getirdi.

İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Marmomac 2022 Uluslararası Mermer Fuarı’na, DTO, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile Mermer Sektörü İş Gezisi gerçekleştirildi. DTO heyetine, İzmir ve Afyon’dan fuara giden 1'er firma da dahil oldu. Fuarı gezen heyet, 1880 yılında kurulmuş Grassi Pietre firmasının üretim tesisine de giderek, incelemelerde bulundu. Taş ocakları ve işleme tesislerini gezen DTO heyeti, fabrika müdürlerinden Marina Panozzo’dan bilgi aldı.

İstanbul’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen MAKTEK Avrasya 2022 Uluslararası Takım Tezgahları, Metal - Sac İşleme Makineleri, Tutucular - Kesici Takımlar, Kalite Kontrol - Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı'na, DTO 25 kişilik bir heyetle katıldı.

İzmir’de gerçekleşen LOGISTECH Lojistik, Depolama ve Teknoloji Fuarı'na ise Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ve Atatürk MTAL Lojistik Bölümü öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 35 kişilik heyet gönderildi.

Organizasyonlarla ilgili değerlendirmede bulunan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Marmomac 2022 Uluslararası Mermer Fuarı’nda Denizli’den 22 firmanın stand açtığı aktardı. Erdoğan, üyelerin hem yurt içinde hem de yurt dışındaki fuarlara katılarak yeni gelişmeleri ve ürünleri yerinde görme fırsatını yakaladıklarını ifade etti.