DTO’dan nostaljik tramvaylı kutlama – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’dan nostaljik tramvaylı kutlama

DTO’dan nostaljik tramvaylı kutlama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2023 Pazar - 17:34Güncelleme: 29 Ekim 2023 Pazar - 17:34
DTO’dan nostaljik tramvaylı kutlama

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği etkinlikte fotoğraf sergisi açılırken, nostaljik tramvay ise büyük ilgi gördü.

Denizli Ticaret Odası (DTO), hizmet binası önünde Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliklere Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Nilgün Ök, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, DTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 50 yıllık nostaljik fotoğraf sergisi ve nostaljik tramvayın yer aldığı kutlama programına katılanlar, tramvaya binerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada konuşma yapan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bundan 100 yıl önce ‘Cumhuriyet; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister’ demiştir. İşte o istenen ve beklenen nesiller yetişti ve kendini aştı. Bizler de iş dünyası olarak bu amaç ve hedef doğrultusunda, var gücümüzle çalışıyoruz. İnovatif, girişimci, araştırma ve geliştirmeye açık bir anlayışla vatandaşımızın, yatırımcımızın ülkemize ve ekonomimize daha fazla katma değer sağlaması için her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Türkiye’nin ikinci yüzyılında daha çok çalışacaklarını dile getiren Erdoğan, şunları söyledi:

“Atamızın, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda Cumhuriyet Bayramımızı ilk günkü heyecanıyla kutluyoruz. İlelebet var olacağına da canı gönülden inanıyoruz. Onu rahmet ve minnetle anıyoruz, arıyoruz! Atamızın, Cumhuriyet meşalesini bugünlere taşıyan tüm şehitlerimiz ile bugün artık aramızda olmayan gazilerimizin ruhları şad olsun. Milletimiz, Cumhuriyetimizin ikinci asrını şahlanışıyla taçlandıracaktır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Konuşmanın ardından protokol üyeleri, sergide yer alan fotoğrafları çeken Cengiz Akhisar’a plaket takdim etti.