DTO’dan, başarılı yüzücülere hediye – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’dan, başarılı yüzücülere hediye

DTO’dan, başarılı yüzücülere hediye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mayıs 2019 Pazar - 13:27Güncelleme: 19 Mayıs 2019 Pazar - 13:30
DTO’dan, başarılı yüzücülere hediye

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 5 Mayıs’ta Marmaris’te düzenlenen Uluslararası Aquamasters Yüzme Yarışları’nda şampiyon olan Seyfi Diker ile aynı yarışta ikinci olan Muammer Gecekuş ile öğretmenlerini ağırladı.

Marmaris’te düzenlenen Uluslararası Aquamasters Yüzme Yarışları’nda eski milli yüzücü Tolga Öcal tarafından itilen ve Türkiye’nin gündemine oturan 13 yaşındaki yüzücü Seyfi Diker ile aynı yarışta ikinci olan Muammer Gecekuş, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

“BAŞARILARIYLA GURUR KAYNAĞIMIZ OLDULAR"

Erdoğan, yüzücülerin başarılarıyla gurur duyduklarını, yarışın son anlarının görüntülerini izlediklerinde yapılan engellemeyi görünce de büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Başkan Erdoğan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Seyfi Diker ile Muammer Gecekuş, spordaki başarılarıyla, başta Denizli Ticaret Odamızın sonra da Denizli’mizin gurur kaynağı oldu. Gençlerimizin, rakiplerini geçerek, insanımızın ne kadar çalışkan ve başarılı olduklarını herkese göstermiş olması, başta aileleri olmak üzere öğretmenleri ve onlar kadar bizleri de sevindirdi. Denizli Ticaret Odası olarak, eğitimi hep önemsedik, önceliklerimiz arasında tuttuk. Eğitim ve öğretim ile öğrencilerimize, her fırsatta destek olduk. Bu katkımızın, burada olduğu gibi bir başarı öyküsüne dönüşmesi, ne derece doğru bir yolda olduğumuzun bir göstergesi. Sizlerin başarısı arttıkça, bizlerin de bu konudaki ilgi ve isteği artıyor. Her ikinizi ve sizleri bu aşamaya getiren birbirinden değerli öğretmenleriniz ile ailelerinizi kutluyor, teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Siz çalıştıkça, yarıştıkça ve başarılarınızı bir seri halinde sürdürdükçe, biz de her zaman sizlerle olmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Teşekkür ederiz ” dedi.

“MUTLAK BAŞARIYA ULAŞACAKLAR”

Verilen destekler sayesinde çocukların mutlak başarıya ulaşacaklarını belirten TOBB Ortaokulu Müdüresi Gülçin Yapar, “Sizlerin desteği var oldukça, bu birbirinden yetenekli çocuklarımız, gittikleri her yerde bizlerin başını dik tutacak. Bizi kabul ettiğiniz ve her zaman ki gibi ilginizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz. Bizler, yapımında da katkı sağladığınız okulumuzu, her zaman sizlerin bir parçası olarak gördük. Sizler de bizi hep böyle karşıladınız, minnettarız ” dedi.


Ziyaret, Erdoğan’ın, başarılı sporculara eğitim setinden oluşan birer hediye vermesiyle sona erdi.