DTO’da kadın girişimciler için pazarlama ve e-ihracat toplantısı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’da kadın girişimciler için pazarlama ve...

DTO’da kadın girişimciler için pazarlama ve e-ihracat toplantısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2022 Perşembe - 17:07Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe - 17:12
DTO’da kadın girişimciler için pazarlama ve e-ihracat toplantısı

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) kadın girişimcilere yönelik pazarlama, e-ticaret ve e-ihracat konularında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Denizli Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ve İhracat Genel Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında, KOBİ, genç ve kadın girişimcilere pazarlama, e-ticaret, e-ihracat ve ihracat desteklemeleri konularında bilgiler aktarıldı.

Toplantının açılışında konuşan DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen Kartay, kadın kooperatifleri ve kadın girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kartay, “Denizli Ticaret Odası olarak kızların, gençlerin ve kadınların başta eğitim olmak üzere maddi ve manevi yanınızdayız. Girişim yapacak arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

Esnaf Sanatkârlarve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale ise özellikle kadınların ayakları üzerinde durmaları için sahada çok fazla çalıştıklarını söyledi. Akçakale, kadın kooperatifleriyle buluşmalarını sağlaması dolayısıyla Denizli Ticaret Odası’na teşekkür edip, faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Ticaret Bakanlığı uzmanları Ayten Esra Zeyrek ve Elif Kılıç, ihracat potansiyelini arttırmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla pazarlama, e-ticaret, e-ihracat ve ihracat desteklemeleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

LİDERLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Öte yandan, “Denizli'de Bütünleştirici Bilim ve Sanat Eğitimi TREESP2.1.IQSES/41” projesi kapsamında Nezihe Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi iş birliğinde liderlik eğitimi verildi. İlker Kaldı’nın sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde, liderlerin nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatıldı.