DTO’da Erdoğan yeniden başkan seçildi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’da Erdoğan yeniden başkan seçildi

DTO’da Erdoğan yeniden başkan seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Nisan 2018 Perşembe - 16:52Güncelleme: 5 Nisan 2018 Perşembe - 16:52
DTO’da Erdoğan yeniden başkan seçildi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi üyeleri, eksiksiz katılım sağladıkları organ seçimlerinde Uğur Erdoğan’ı yeniden başkan seçti. Erdoğan, 18 aylık başkanlık döneminin ardından bu kez olağan seçime giderek güven tazeledi.

DTO’da, meslek komitelerinin belirlenmesinin ardından, bugün de organ seçimleri yapılarak yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ile disiplin kurulu üyelerini belirlendi.
Uğur Erdoğan’ın başkanlığındaki DTO’nun yeni Yönetim Kurulu Melek Sözkesen, Nilgün Ök, Ferruh Dalkılınç, Hasan Aracı, Hasan Kocabay, Hikmet Alpaslan, İbrahim Şenel, Kemal Tuncer, Musa İmançlı ve Ramazan Çelikkol’dan oluştu.

ERDOĞAN: DENİZLİ’MİZ KAZANDI

DTO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Uğur Erdoğan, seçimlerin Denizli ve Türkiye adına hayırlı olmasını dileyerek, “Ekibimizle yaptığımız çalışmalar, takdir gördü ve yeniden seçildik. Sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, ilimiz ve ülkemiz için projeler üretmeye devam edeceğiz. Seçimlerde kaybeden yok; Denizli’miz kazandı. Bizlere güvenerek oy veren üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam etsinler” dedi.