Erdoğan’dan Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili tekstilcilere teşekkür – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan’dan Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili tekstilcilere...

Erdoğan’dan Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili tekstilcilere teşekkür

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ocak 2023 Pazar - 18:00Güncelleme: 15 Ocak 2023 Pazar - 18:00
Erdoğan’dan Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili tekstilcilere teşekkür

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 79 stantla Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili tekstilcilere teşekkür ederek, “Denizlimizi en güzel şekilde tanıttılar” dedi.

Almanya’nın Frankfurt kentinde 10-13 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Heimtextil 2023 Fuarı’na, Denizli’den 79 tekstil firması katıldı. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak 60 üyemizi KOSGEB desteğiyle fuara getirerek bu büyük organizasyonda yer aldık” dedi.

“DENİZLİMİZİ TANITTILAR”

Tekstilin sektör olarak ihracatın lokomotifi konumunda olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuarı'nda şehrimizi ve sektörümüzü temsil eden Denizlili tekstilcilerimiz yüz akımız oldu. Gerek stantları ve ürünleri gerekse güler yüz ve tatlı dilli temsilleriyle, müşteriler ile ziyaretçilerin memnuniyetini sağladılar. Yaptıkları işin hakkını fazlasıyla verdiler. Denizlimizi de en güzel şekilde tanıttılar” değerlendirmesinde bulundu.

FİRMALARA TEŞEKKÜR

Tekstil firmalarına ve temsilcilerine teşekkür eden Erdoğan, “Uluslararası pazarda büyük önem taşıyan bu derece büyük bir organizasyonda Ege'nin incisi, dokumacılığın anavatanı, tekstilin başkenti, ev tekstilinin lideri Denizlimiz ile sektörümüzün temsil edilmesindeki gayret, hazırlık ve emekleri için her birine tek tek teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı işverenlerinden fuar sorumlularına, işletmelerden ekiplerindeki emekçi kardeşlerimize kadar herkesi kutluyorum” diye konuştu.

FRANKFURT BAŞKONSOLOSU’NA ZİYARET

Öte yandan Erdoğan ve Denizli heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda iki ülke ve Denizli ile Almanya arasındaki ticari faaliyetlerle potansiyel ticaret alanları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.