Erdoğan: Sele karşı gereken tedbirlerin alınması için ilgili makamlarla görüşeceğiz – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: Sele karşı gereken tedbirlerin alınması...

Erdoğan: Sele karşı gereken tedbirlerin alınması için ilgili makamlarla görüşeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2023 Salı - 09:42Güncelleme: 13 Haziran 2023 Salı - 09:42
Erdoğan: Sele karşı gereken tedbirlerin alınması için ilgili makamlarla görüşeceğiz

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, selden etkilenen üye işletmeleri ziyaret ederek benzer durumların bir daha yaşanmaması adına gereken tedbirlerin alınması için ilgili makamlarla görüşeceklerini dile getirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Ali Taşevli, Yavuz Aki ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile birlikte, kentte etkili olan yağışların ardından su baskınına uğrayan oda üyesi işyerlerini ziyaret etti. Selin yarattığı zararla ilgili bilgi alan Erdoğan, Sümer Mahallesi esnafıyla da bir araya geldi.

 

ÜYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Erdoğan ve beraberindekiler BATUTEK Teknik Kumaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Sabahattin Sertçelik, Poyraz Boya Apre Sanayi veTicaret Limitet Şirketi ortaklarından Can Cesur, Alinda Tekstil Boya Apre Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahipleri Mustafa Tokel ile Ahmet Rasih Kayalıoğlu, Gümüşsu Arıtma Tesisleri’nde Emin Şen ve Ülkü Aybal Emer, Müftüoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahipleri Ali Baha Müftüoğlu ile oğulları Levent ve Bülent Müftüoğlu, Klas Asansör Market sorumlusu Beyza Zeybek, Semercioğlu Turizm Nakliyat Gıda İhtiyaç Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi sahipleri Ahmet Küçükçal ile Ali Küçükçal, Muteks Mutlubaşlar Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahibi Bekir Serdar Mutlubaş’ı ziyaret etti.

Sümer Mahalle Muhtarı Turgay Dedek ile de görüşen Erdoğan, bugüne kadar yapılanlar hakkında bilgi aldı. Öncelikli ihtiyaçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ev sahipliğinden dolayı Dedek’e teşekkür eden Erdoğan, görevinde başarılar diledi.

İSTİŞARELERİNİ SÜRDÜRDÜ

Oda üyesi İmtaş Demir ve Yapı Malzemeleri firmasının sahibi Mustafa Odabaş, Ege Parke Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nden İskender Uzunoğlu ile Nabi Uzunoğlu ve Mazıoğlu Orman Ürünleri Şirketi sahibi Mehmet Ali Mazı’yı ziyrete den DTO Heyeti, sektörleriyle ilgili istişarede bulundu.

“ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Ziyaretlerinin sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Erdoğan, üyelerinin her koşulda yanlarında olduklarını söyledi. Erdoğan, “Selden zarar gören firmalarımıza gittik. Felaketten nasıl ve ne derecede etkilendikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi aldık. İşletmelerini bizzat gezerek son durumlarını yerinde gördük. İstek ve önerileriyle ilgili notlarımızı aldık. Yerel yönetimler ve kamu kurum kuruluşlarının temsilcileriyle bunları paylaşıp zararlarının telafi edilebilmesi için gereken desteğin verilmesini isteyeceğiz. Her daim üyelerimizin yanlarındayız ve dertlerine derman olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.