Erdoğan: Genç girişimcilerimizi ve çalışmalarını önemsiyoruz – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan: Genç girişimcilerimizi ve çalışmalarını önemsiyoruz

Erdoğan: Genç girişimcilerimizi ve çalışmalarını önemsiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2023 Salı - 15:53Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı - 15:53
Erdoğan: Genç girişimcilerimizi ve çalışmalarını önemsiyoruz

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO) gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçiminde, Bekir Çakır İcra Komitesi Başkanlığına seçildi. Seçimi yakından izleyen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Genç girişimcilerimizi ve çalışmalarını önemsiyoruz” dedi.

TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu (GKK) İcra Komitesi, DTO Hizmet binasında gerçekleştirdiği seçimde yeni İcra Komitesi Başkanını belirledi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın da katıldığı seçimde, üyelerden Bekir Çakır, TOBB Denizli İl GGK İcra Komitesi Başkanı oldu. Mehmet Kartoğlan, Musa Yılanlı, Murat Ali Can Gülbaş, Yunus Emre Doğan, Halil Yazıcıoğlu, Semih Çerezci ve Ömer Fahri Kartoğlan da başkan yardımcılığına getirildi.

Genç girişimcilere büyük önem verdiklerini ve seçim sürecini yakından takip ettiklerini söyleyen Erdoğan, Bekir Çakır ile İl İcra Komitesi Başkan Yardımcıları ve üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Genç girişimcilerimizi, müreffeh yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Onlara güveniyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin, girişimciliğin özendirilmesi ve sürdürülmesi gibi önemli bir misyonu var. Bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Genç Girişimcilik Kurulumuz da bunun omurgasını oluşturan iki unsurdan biridir. Türkiye’nin en büyük girişimci ağıdır. Bizler de var gücümüzle Denizlimizdeki genç iş insanlarımıza öncülük etmeye, çalışmalarında destek olmaya ve iyi birer girişimci olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Geleceğin patronları olan gençlerimiz, ülkemizin kalkınma mücadelesinin dinamizm kaynağı ve temel direğidir. Onun için hem genç girişimcilerimizi hem de çalışmalarını çok önemsiyoruz.”

Büyük bir heyecan ve inançla yola çıktıklarını aktaran Çakır ise, kendilerine gösterilen güveni asla boşa çıkarmayacaklarını dile getirdi. Çakır, “Gençlerimizin iş dünyasındaki başarısını artırmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmak istiyoruz. Yenilikçi, nitelik ve nicelik yüklü fikirlerini hayata geçirmelerine olanak tanıyan projeler geliştirmelerine ve iş dünyasında daha fazla ses getirmelerine yardımcı olacağız. Gençlerimizin yolunu açmak ve daha da güçlenmelerini sağlamak için gayret edeceğiz. Kararlıyız, azimliyiz ve bize verilen sorumluluğun farkındayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışacak şekilde Denizli gençliği olarak daha güçlü ve rekabetçi bir Türkiye için, omuz omuza çalışacağız. Türkiye Yüzyılı’na Türk gençliğinin, genç girişimcilerimizin damgasını vuracağız” diye konuştu.