DTO Yönetim Kurulu, Acıpayam’da ziyaretlerde bulundu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Yönetim Kurulu, Acıpayam’da ziyaretlerde bulundu

DTO Yönetim Kurulu, Acıpayam’da ziyaretlerde bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2021 Salı - 11:00Güncelleme: 16 Şubat 2021 Salı - 11:00
DTO Yönetim Kurulu, Acıpayam’da ziyaretlerde bulundu

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Acıpayam’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, DTO Yönetim Kurulu üyeleri Ali Taşevli, Murat Can ve Yakup Öğütcen, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, Özel Kalem ve Basın Sorumlusu Ömer Altıntaş, İletişim ve Organizasyon Sorumlusu Ozan Öner Özmen ile birlikte Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kayhan’ı ziyaret etti. Kayhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve DTO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Acıpayam’da çok sayıda önemli işletme bulunduğuna ve çalışkan müteşebbisleriyle birçok sektörde etkin bir şekilde yer aldığına dikkat çeken Erdoğan, daha da iyi olması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonda Aynes’i ziyaret ederek, şirketin yönetim kurulu üyesi Muhammet Subaşıoğlu ve Aynes CEO’su Murat Hocalar ile görüştü. Erdoğan, ziyarette Denizli Ticaret Odası’ndaki çalışmalarını aktardı, pandemi kısıtlamaları öncesinde her yıl yüzlerce üyelerini uluslararası ve yurt içi fuarlara götürerek, sektörlerindeki son gelişmeleri yerinde görmelerini ve pazardaki rekabetten uzak kalmamalarını sağladıklarını anlattı. Pandemi sürecinde ise, işletmelerin kural, istenilen tedbir ve yasaklara uyarak açık kalmaları için ne gerekiyorsa yaptıklarını, çalışma izinlerinin çıkmasına ön ayak olduklarını kaydetti.



Aynes’in CAO’su Murat Hocalar ise, şirketlerinin durumu, son kampanyalarının ayrıntıları ile hedefini ve 2021 yılı hedeflerini tek tek ele aldığı sunumunda, bu vesileyle Başkan Erdoğan’dan da katkı almayı umduklarını ifade etti. Erdoğan da ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Sektöründe Türkiye'deki öncü girişimler arasında bulunan örnek işletmesiyle Denizli'mizin ticareti, gıda sanayi, istihdamı ile ekonomisine büyük kazanç ve katkı sağlayan Aynes Gıda Sanayi Ticaret AŞ ile Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Subaşıoğlu ve idarecilerine teşekkür ederim. Onların başarısı, şehrimizin de başarısıdır. Denizli’mizin adını yurdun dört bir köşesine duyurmaktadırlar. Ziyaretimizdeki ilgi ve nezaketlerinden dolayı da teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

Başkan Erdoğan, aynı gün kent merkezindeki esnafı da ziyaret ederek, işleriyle ilgili hasbihal etti; hayırlı işler diledi. DTO’daki çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.