DTO üyelerini ISAF’a gönderdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO üyelerini ISAF’a gönderdi

DTO üyelerini ISAF’a gönderdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ekim 2019 Pazar - 11:48Güncelleme: 20 Ekim 2019 Pazar - 11:48
DTO üyelerini ISAF’a gönderdi

Denizli Ticaret Odası (DTO) 1’inci ve 17’nci meslek komitelerinin üyelerini güvenlik, iş güvenliği, yangın, akıllı bina ve siber güvenlik sektörlerinin temsilcilerini buluşturan ISAF’a gönderdi.

İstanbul’da bu yıl 23’üncü kez gerçekleştirilen ISAF’a DTO’nun 1’inci ve 17’nci meslek komitelerinin üyelerinden oluşan 28 kişilik bir heyet katıldı. Fuarda, açılan 300’e yakın stantta 800’ün üzerinde firmanın binlerce markası ile on binlerce farklı ürünü görücüye çıktı.

17-20 Ekim tarihleri arasın kapsayan ISAF 2019’da, birbirinden ilgi çekici ürünler sergilendi. Türkiye’yi Avrasya’da güvenlik ve emniyet sektörlerindeki girişimcilerin toplanma merkezi haline getiren fuar, uluslararası firmalardan yerli üreticiye, sektördeki distribütörlerden bayilere, uygulayıcılardan sistem entegratörlerine kadar çok geniş bir yelpazeyi aynı mekânda buluşturdu.

Securıty, ItSecurıty, Smart Home, Safety&Health ve Fıre&Rescue Fuarlarını aynı çatı altında toplayan ISAF’ta, her seviyede ilgili ve kullanıcı, aradığı her türlü ürünü, hizmeti ve çözümü bulabiliyor.
Alanında yurtiçindeki tek etkinlik olan ISAF, busene “Akıllı Çözümler” sloganıyla geçmiş yıllardan daha zengin bir içerikle hazırlandı.Bu yıl fuarda, sadece günümüzün değil, aynı zamanda geleceğin ürünleri de yer aldı.

ERDOĞAN: ISAF, AVRASYA’NIN EN ÇOK İLGİ GÖREN DEV ORGANİZASYONU

Özellikle sektörde faaliyet gösteren profesyonelleri ağırlayan uluslararası fuarın üyelerine büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “ISAF, bu sektörün en çok ilgi gören, heyecan verici dev buluşması olarak biliniyor. Üyelerimiz, ISAF’ı ziyaret ederek kullandıkları, ilgilendikleri ya da merak ettikleri ürünlerin gelecekte ne yönde gelişeceği ile ilgili incelemede bulunmakla kalmadılar, buna göre sektörel planlamalarını da yapabilecek hale geldiler. Oda olarak, sadece yıllık fuar takvimimiz dahilinde değil yeni, makulve farklı talepler de ortaya çıktıkça, üyelerimizi bu tür büyük organizasyonlara göndererek ufkunu daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Geri dönüşlerinden de oldukça faydalı olduğunu görüyoruz” dedi.