DTO üyelerine yüzde 30 fuar indirimi – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO üyelerine yüzde 30 fuar indirimi

DTO üyelerine yüzde 30 fuar indirimi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2017 Salı - 15:39Güncelleme: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 23:08
DTO üyelerine yüzde 30 fuar indirimi

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'nin (ANFAŞ) önümüzdeki ocak ayında düzenleyeceği 2 uluslararası fuarda, Denizli Ticaret Odası (DTO) üyelerine yüzde 30 indirim uygulanacak.

Antalya'da 17-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı ile Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, DTO'da gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdık ve şirketin genel müdürü Murat Özer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, fuarların ticari hayatın önemli organizasyonları olduğunu, Denizli Ticaret Odası olarak üyelerinin fuarlara katılımını desteklediklerini söyledi.

Bugün de gıda ve konaklama sektörlerinin temsilcilerini Antalya'da düzenlenecek 2 fuarın organizasyonunu yapan ANFAŞ yöneticileryle bir araya getirdiklerini aktaran Erdoğan, Denizli Ticaret Odası'nın bir yılda 600 üyesini yurt içi ve yurt dışında 17 fuarla bulusturduğunu belirtti.

DTO ÜYELERİNE ÖZEL TARİFE

ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer ise, katılımcılardan gelen talep üzerine Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı ile Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nı aynı zamanda duzenleyeceklerini, tarihin 17-20 Ocak olarak belirlendiğini ifade etti.

Hedef pazarın Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika ülkeleri olduğunu bildiren Özer, fuara katılacak DTO üyelerine yüzde 30 indirim uygulayaklarını, ödemenin ocak ayına kadar yapılabileceğini açıkladı.