DTO pandemi ekiplerinden 500 işletmeye ziyaret – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO pandemi ekiplerinden 500 işletmeye ziyaret

DTO pandemi ekiplerinden 500 işletmeye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2021 Salı - 16:04Güncelleme: 10 Mart 2021 Çarşamba - 07:40
DTO pandemi ekiplerinden 500 işletmeye ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) yönetimi , oluşturduğu 110 ekiple 500 dolayında işletmeye ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde pandemi dönemine ilişkin bilgiler alınarak, rapor edildi.

Vali Ali Fuat Atik, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yönetim kurulu, meclis ve meslek komitesi üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının ardından oluşturulan 110 ekip, hazırlanan pandemi paketleriyle 500 dolayında işletmeyi ziyaret etti.

ERDOĞAN: HEDEFİMİZ DAHA İYİ BİR DENİZLİ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu ziyaretlerle ilgili ekiplerin edindikleri bilgi ve izlenimleri rapor haline getirdiğini, hazırlanan raporu Vali Ali Fuat Atik aracılığıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaştırdıklarını belirtti. "Bekleyecek vakit yok. Pandemi nedeniyle bir süredir kapalı kalan ya da kısıtlamalar dahilinde çalışmak zorunda olan işletmelerimizin yeniden açılması ve pandemiyle mücadelede yeni bir döneme girilmesi, herkes için önemli bir fırsattır" diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar gerek üyelerimizle sürekli temas halinde kalarak, gerekse sağlık teşkilatımıza araç, maske, önlük ve solunum cihazı gibi ekipmanlarla destek olarak hayati derecede önemli ve sistematik bir çalışma yürüttük. Bugün daha kötü bir durumda değilsek, bu öncelikle başta insanımızın ve işletmelerimizin hassasiyetleri, sağlık teşkilatımızın özverili çalışmaları ve hayırseverlerimizin destekleri sayesindedir. Bu süreçte Valimiz Sayın Ali Fuat Atik, Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Adem Uslu ve Pamukkale Kaymakamımız Sayın Hayrettin Balcıoğlu ile de sürekli istişarelerde bulunduk. İlgi ve destekleriyle bugünlere geldik. Şimdi daha dikkatli davranıp daha iyi olmak zorundayız. Orta riskli gözüken Denizli'mizin pandemi haritasındaki sarı rengi neden maviye dönmesin? El birliğiyle ve bilinçli hareket edersek, kısa zamanda inşallah pandemi haritasından mavi renkli düşük riskli illerden biri de biz olabiliriz. Bu da şehrimizde kısıtlamaların en aza inmesi, hayatın normale dönmesi demektir. Onun için, herkesten önce harekete geçip bu çalışmayı başlattık. Önümüzdeki günlerde de bir plan dahilinde düzenli olarak bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz."