DTO Meclisi son toplantısını yaptı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Meclisi son toplantısını yaptı

DTO Meclisi son toplantısını yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ekim 2022 Pazar - 12:24Güncelleme: 2 Ekim 2022 Pazar - 12:24
DTO Meclisi son toplantısını yaptı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, 2018-2022 döneminin son toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meclis üyelerine plaket verildi.

DTO’nun eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Salih Sarıkaya yönetimindeki toplantıda gündemdeki konular görüşüldü. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan da Denizli’nin ekonomik verileri ve son bir aylık faaliyetlerini aktardı.

MECLİS ÜYELERİNDEN HELALLİK İSTEDİ

Göreve geldikleri 2016 yılından bu yana verilen sorumluluğu layıkıyla taşımaya özen gösterdiklerini belirten Erdoğan, ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştıklarını, kapıyı her zaman DTO üyelerine açık tuttuklarını söyledi.

Gelenin her derdiyle ilgilendiklerini kaydeden Erdoğan, “Gidebildiğimiz her kapıyı çaldık, herkesi dinlemeye çalıştık. Odamızın Denizli’deki en etkin ve en güçlü sivil toplum kuruluşu olabilmesi için var gücümüzle çalıştık. Çok sayıda iş yaptık, büyük projelere imza attık. Denizli tarihine mal olacak, şehrimizde ilk olan önemli işler başardık. Görevde kaldığımız yıllardaki üstün gayretimizle odamızın adını Denizli tarihine altın harflerle yazdırdığımıza inanıyorum. Üye sayımızı 20 bine kadar çıkardık. El birliğiyle Denizlimiz ve sektörlerimiz için çalıştık. Haklarınızı helal edin. Oldukça uzun süren bir pandemi dönemini de birlikte atlattık. Aramızdan ayrılanlar, kaybettiklerimiz de oldu. Allah rahmet etsin; cennetini ebedi mekânları eylesin” dedi.

MECLİS BAŞKANI SARIKAYA’YA DA TEŞEKKÜR ETTİ

DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya başta olmak üzere DTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine tek tek teşekkür eden Erdoğan, “Ortak paydamız Denizlimiz, üyelerimiz ve sektörlerimize hizmet etmenin mutluluğuyla bir dönemi daha geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sebeple DTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimize, 2018-2022 dönemindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hakkınız ödenmez. İşlerinizden, ailelerinizden vakit ayırıp şehrimiz ve odamız ile üyelerimiz için koşturdunuz, çabaladınız, çok emek verdik. Şehrimiz ve sektörlerimiz adına teşekkürü fazlasıyla hak ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

SARIYAKA: UYUMLU ÇALIŞTIK

DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya da uyumlu bir çalışma dönemi geçirildiğini belirterek, "Sadece Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi bile Denizli'nin kalkınmasına büyük bir katkıdır. Denizli’nin sanayi ve ticaretinde çığır açacak kadar önemli bir atılımdır. Denizli tarihine atılmış bir imzadır. Yorulmadan yılmadan durmadan koşturdunuz. Odamız ve şehrimiz adına teşekkür ederim” difadelerini kullandı.

Sonrasında da DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a bir plaketle teşekkür etti. Başkan Erdoğan ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyelerine de birer plaket takdim etti.