DTO Heyeti, Yapı Fuarı Turkeybuild’de – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Heyeti, Yapı Fuarı Turkeybuild’de

DTO Heyeti, Yapı Fuarı Turkeybuild’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2018 Cuma - 16:28Güncelleme: 11 Mayıs 2018 Cuma - 17:00
DTO Heyeti, Yapı Fuarı Turkeybuild’de

İnşaat sektöründeki işverenlerden oluşan 100 kişilik Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, İstanbul’daki Yapı Fuarı Turkeybuild’e katılıyor. Sektöründe dünyanın 5. büyük organizasyonu olan fuara Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de götürüldü.

Denizli Heyeti’nin inceleme gezisinde bulunduğu 41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirleri ağırlıyor. DTO’nun 100 kişilik fuar grubunda, inşaat sektöründeki 40 işverenin yanı sıra Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri de bulunuyor.

FUARI, 90.000 KİŞİNİN GEZMESİ BEKLENİYOR

Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından 90’ın üzerinde ünlü mimar, endüstri uzmanı ile liderleri aynı çatı altında toplayan organizasyon, bine yakın firmanın yeni ve yenilikçi hizmetleri ile ürünlerini, 90 bini aşkın ziyaretçisiyle buluşturuyor. Fuarda ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 50 ülkeden 150 satın alma yetkilisini katılımcılarla bir araya getiren yurtdışı alım heyetleri ikili iş görüşmeleri var.

 

ERDOĞAN: ÜYELERİMİZİ, YENİLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, emeğin ve ürünün kazanca dönüşmesi için her fırsatı değerlendirdiklerini, fuarların da bu anlamda önemli bir imkân sağladığını, son 1 yılda yüzlerce DTO üyesini yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara götürerek, rakipleriyle rekabet edebilir şekilde kendilerini donatabilecekleri bilgi ve fırsatı yakalamalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Erdoğan, “Üyelerimiz arasında, sektöründe öncü kuruluşlar da var. İstiyoruz ki; hangi çapta olursa olsunlar her zaman ve her koşulda diğer ülke ve şehirlerdeki rakipleriyle rekabet edebilecek durumdaki konumlarını korusunlar. Onların bu sayede kaydedeceği aşama, hem sektörlerini hem de yan iş kollarını daha iyi duruma getirecektir. Yeniliği ve değişimi takip edemezseniz, geride kalırsınız! Biz de fırsat buldukça, işte bu handikabı ortadan kaldırmak için iş ve zamanları uygun olanüyelerimizin bu tür organizasyonlara katılmasına öncülük ediyoruz. Öte yandan, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin de bu tür aktivitelerde yer alması, onların ufkunu açacak ve daha başarılı kılacaktır.” dedi. 

HEYET, DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Heyetindeki katılımcılar, tanınan imkân ve gösterilen ilgiden dolayı DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile ekibine teşekkür etti. Denizli’den Kordon Mobilya, Fatih Ferfoje ile Pamukkale Boya ve Sirmersan Mermer’in stant açtığı 41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, 70’i aşkın ulusal ve uluslararası konuşmacı, 30’un üzeri farklı oturum düzenledi. İnovasyonun yanı sıra enerji, malzeme, gayrimenkul, teknoloji, tasarım, planlama ve ekonomi konularında yapı sektörüne dair ilham verici 40’ın üzerinde konu, sektörün hem kamu hem de özeldeki karar verici konumundaki isimleriyle ele alındı.