DTO Heyeti, Anıtkabir ve bakanlıkları ziyaret etti – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Heyeti, Anıtkabir ve bakanlıkları ziyaret...

DTO Heyeti, Anıtkabir ve bakanlıkları ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ekim 2023 Cuma - 14:49Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma - 14:49
DTO Heyeti, Anıtkabir ve bakanlıkları ziyaret etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberinde bir heyetle Anıtkabir ve bazı bakanlıklara ziyaret gerçekleştirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı öncesinde DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ve başkanlık divanı üyeleriyle birlikte Anıtkabir’e gitti. Erdoğan, Anıtkabir ziyaretiyle ilgili “Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını kutladığımız haftada Atamızın huzurundayız. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda emanetlerine sahip çıkmaya devam ettiğimizin sözünü verdiğimizin bilinciyle de huzurundan ayrılıyoruz. Onu rahmet ve minnetle anıyoruz, arıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

BAKANLIKLARDA TEMASLAR

Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ziyaret etti. Erdoğan, görüşmelerle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Denizlimizin sanayi ve ticaretini geliştirmek için gerekli altyapının geliştirilmesi ile yeni sanayi alanlarının hazırlanması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denizli Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin ile genel müdürlerimizi ziyaret ettik. Ege'nin en güzel kenti, Türkiye'nin çalışkan şehri, bölgede sanayi, turizm ve ticaretin merkezi Denizlimizin geleceği, aydınlık yarınları teminat altında. El birliğiyle daha çok çalışarak şehrimizin ve insanımızın daha da kalkınmasını sağlayacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılında biz de emin adımlarla yol alacağız. Gerek genel müdürlerimize gerekse her zaman her konuda yanımızda duran yardımcımız olan değerli milletvekilimize misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz.”

ZEYBEKCİ’Yİ ZİYARET

Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı İmdat Aday, Şehir Plancısı Mehmet Erioğlu ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yusuf İzzet Ayhan ile bakanlıklardaki görüşmelerini tamamlayan Erdoğan, DTO heyetiyle AK Parti Genel merkezi’nde Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası ve projeleri ile sektörlerdeki son durum, üyelerinin talep ve önerilerin ele alındığı görüşmenin sonunda açıklama yapan Erdoğan, “Şehrimizin ve sektörlerimizin gelişmesi, insanımızın kalkınması için çıktığımız yolda, taş üstüne taş koyacak, katma değer sağlayacak her kapıyı çalmaya, Denizli sevdalısı ve hemşehrilerimizin hizmetkârı olmuş rehber bildiğimiz öncülerimizle görüşmeye devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'yi ziyaret ettik, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledik. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Her konuda bize destek oldular. Bundan sonra da Denizli’miz ve üyelerimiz için kendisiyle temaslarımız kesintisiz devam edecek. İlgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dileriz” dedi.

Zeybekci de Erdoğan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Denizlimizin çok daha iyi olması, daha da büyümesi ve kalkınması için el birliğiyle çalışıyoruz. Her birimiz tüm mesaisini Denizlimize ve hemşehrilerimize vakfetmiş, tek hedefi insanımızın çok daha iyi koşullarda yaşaması olana ve bunun için var gücüyle çalışanlar olarak, başkentte de bazı girişimlerde bulunuyoruz. İnşallah kısa zamanda bunlardan da olumlu sonuçlar alırız. Bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ticaret Odası Başkanımız Uğur Bey ve ekibiyle de bunları görüştük, takibini yapacağız” diye konuştu.