DTO Başkanı Erdoğan’dan sektör ziyaretleri – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Erdoğan’dan sektör ziyaretleri

DTO Başkanı Erdoğan’dan sektör ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2022 Pazartesi - 18:18Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi - 18:50
DTO Başkanı Erdoğan’dan sektör ziyaretleri

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üçüncü meslek komitesinin üyeleriyle birlikte inşaat taahhüt, müteahhitlik, yapı denetim ve mühendislik firmalarını ziyaret etti.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üye ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, son olarak üçüncü meslek komitesine bağlı konut inşaatı grubunda faaliyet gösteren üyeleri iş yerlerinde ziyaret etti.

Erdoğan, ilk olarak Halitcan İnşaat'ın sahibi Nuri Çetin'i ziyaret etti. Erdoğan, aynı sektörden Batuhan İnşaat'ın sahibi Eşref Çetin ve Univcity İnşaat'ın sahibi Celal Çetin ile Halil Çetin ile de bir araya geldiği ziyaret sonrasında, Merkezefendi Yapı Denetim ile Denizli Narin Yapı Denetim’in sahipleri Mehmet Oğuzhan Şahan, Muhammet Özdemir ve Gökhan Bekar'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Melisa İnşaat'ın sahibi Maşuk Ataş, Rahmi Ataş ve Ahmet Soyupak ile de ofislerinde bir araya gelen Erdoğan ile beraberindeki DTO meslek komitesi üyeleri, Reelkaya İnşaat'ın sahibi Kadir Kaya ile de görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Pak İnşaat'ın sahipleri Reis Yıldırım ile Veysel Yıldırım ile de işletmelerinde görüşen Erdoğan, sektörleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Bozkuş Mühendislik'in sahibi Harita Mühendisi Ümit Bozkuş’u da ziyaret edip sektörleri ve odalarıyla ilgili sohbet etti.

Erdoğan, son olarak DMK Mimarlık, Gökhan Mühendislik ve Detay Mühendislik'in sahibi Mahfuz Karabalık’ı ziyaret etti.

Bu arada esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Erdoğan, Saraylar Mahallesi’ndeki Kapalı Çarşı’da uzun süredir faaliyet gösteren işletmelerden Saatçi Amca’ya gitti. Sahibi Mustafa Öngören ile mesleği, işleri ve sektörleriyle ilgili istişarede bulundu. Başkan Erdoğan, ardından Hürriyet Matbaası’na geçerek matbaacı Hakan Efe ile bir araya geldi. Efe ile de sektörleri hakkında istişarede bulunup, “hayırlı işler” dileklerini iletti. 

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretlerinde firma sahipleri Erdoğan’a teşekkür ederek, “Denizli Ticaret Odamız, sizin başkanlığınızda daha da aktif hale geldi. Firmalarımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyorsunuz, bizi dinliyorsunuz, fikrimizi alıyorsunuz. Komite başkanımız ile üyeleri de bizleri sıkça ziyaret edip, işlerimiz ve sektörümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. Hepinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

ERDOĞAN: ÜYELERİMİZLE HER AN HER YERDE BİRLİKTEYİZ

Erdoğan da üçüncü meslek komitesiyle üye ziyaretlerine kesintisiz devam ettiklerini belirterek, oda faaliyetlerinde “Daha büyük işler başarmak için, azmetmek ve hiç durmadan çalışmak gerekir” düsturuyla hareket ettiklerini söyledi. Bu ziyaretlerde üyelerinin işleri ve meslekleriyle ilgili görüş, talep ve beklentilerini dinlediklerini de anlatan Erdoğan, “Denizli inşaat sektörü gücünü, gecesini gündüzüne katarak çalışıp insanımıza iş ve aş olmuş birbirinden değerli yatırımcılarımızdan alıyor. Bu sektörde yer alan üyelerimizin eşsiz emeği ile alın terinin karşılığı, Denizli'mize kazanç olarak geri dönüyor” dedi.

“ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDEDİR”

Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak “Üyelerimizle, her an her yerde birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda, Denizli Ticaret Odamızın üçüncü meslek komitesiyle de üyelerimizi ziyaret ettik, sektörleri ve odamızla ilgili fikirlerini dinledik. Bizler, ‘Üyelerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir’ anlayışıyla görev yapıyoruz. Onlarla her fırsatta buluşuyor, ziyaret ediyor ve odamızla ilgili görüş ve beklentilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimizde de faaliyetlerimiz, odamız ve sektörleriyle ilgili görüş ve önerilerini aldık. Görüşleri bizim için altın değerindedir; her birine tek tek teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO üçüncü meslek komitesinin başkanı Mustafa Demirayak, aynı komiteden Denizli Ticaret Odası Meclis üyeleri Erol Kaya, Anadolu İnşaatçılık Taahhüt’ün sahibi Mehmet Taştan, Narin İnşaat’ın sahibi Mehmet Oğuzhan Şahan, Mutlu İnşaat Emlak’ın sahibi Mutlu Başaran ile üçüncü Meslek Komitesi üyeleri Tayyip Yolcu Özyolcular İnşaat Emlak Otomotiv’in sahibi Tayyip Yolcu ve Ümit İnşaat’ın sahibi Ümit Alcalık eşlik etti.