Erdoğan’dan gıda sektöründeki üyelere ziyaret – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan’dan gıda sektöründeki üyelere ziyaret

Erdoğan’dan gıda sektöründeki üyelere ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2022 Pazartesi - 14:39Güncelleme: 22 Ağustos 2022 Pazartesi - 14:45
Erdoğan’dan gıda sektöründeki üyelere ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, gıda sektöründe faaliyek gösteren oda üyelerini ziyaret etti.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretlerine farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin sahibi Halil Pekdemir ile başladı. Erdoğan, “Ziyaretimizde, sektörleri ile Denizli Ticaret Odamızın faaliyetlerini istişare ettik. İzlenimlerini bizlerle paylaştı, önerilerini dinledik” dedi.

Erdoğan’ın bir sonraki durağı Alp Süpermarket oldu. Firma sahibi Süleyman Gedik ile bir süre sohbet eden Erdoğan’a bu ziyarette DTO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kocabay, Meclis Üyeleri Ali Önal, Muhammet Alan, Yavuz Aki, iş insanı Nevzat Yakı, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile Özel Kalem ve Medya İletişim Sorumlusu Ömer Altıntaş eşlik etti.

Denizli’nin önemli markalarındah Hacı Şerif’e de giden Erdoğan, Necip Helvacı ve Yunus Helvacı ile görüştü. Helvacı Ailesi’nin örnek bir tüccar ve müteşebbis olduğunu vurgulayan Errdoğan, baba-oğula işlerinde başarılar diledi.

ERDOĞAN: SEKTÖREL GELİŞMELERİ ELE ALDIK

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan, “Firmalarımızla, sektörlerindeki gelişmeleri yerinde değerlendirme fırsatı bulduk. Denizli Ticaret Odamızdaki faaliyetlerimizi de istişare ettik. Gıda sektöründe uzun yıllardır sürdürdükleri emekleri, iş dünyamızdaki takdire şayan gayretleri, örnek istihdam ve yatırımlarından dolayı, işletmelerimizi, çalışanlarını ve emektar sahiplerini kutluyorum. Başarılarının katlanarak artmasını diliyorum” dedi.

ESNAF ZİYARETLERİ

Erdoğan, İkinci Ticari Yol ile Bayramyeri’nde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Denizli Ticaret Odası üyesi esnafı da ziyaret etti. Sektörel değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde üyelere Denizli Ticaret Odasının faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgiler verildi.