Erdoğan’dan ‘bayram alışverişinizi esnaftan yapın’ çağrısı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan’dan ‘bayram alışverişinizi esnaftan yapın’ çağrısı

Erdoğan’dan ‘bayram alışverişinizi esnaftan yapın’ çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2023 Pazar - 18:40Güncelleme: 25 Haziran 2023 Pazar - 18:40
Erdoğan’dan ‘bayram alışverişinizi esnaftan yapın’ çağrısı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi alışveriş yapacaklara “yereldeki esnafımıza destek vermeliyiz ve bayram alışverişlerimizde kentimizdeki işletmeleri tercih etmeliyiz” çağrısını yaptı.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bayram alışverişiyle ilgili yazılı açıklamasında, “Saygıdeğer hemşehrilerimiz: Aradığınız, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi, şehrimizdeki iş yerlerinde, üyelerimiz ve esnafımızda daha uygun fiyatla bulabilirsiniz” diyerek, şunları kaydetti:

“Esnafımızın en fazla iş yaptığı zaman dilimleri, dini bayramlarımızın öncesidir. Her bayram olduğu gibi esnafımız bu bayram öncesinde de müşterilerini en iyi şekilde ağırlayacaktır. Bunun için günler öncesinden başlattığı hazırlıklarını tamamlayıp, halkımızın bayram alışverişi yapmasını beklemeye başladı. Çocuklarımız, kendimiz ve ailemiz için yapacağımız bayram alışverişimiz, ekonomimize önemli bir katkıdır.

Denizlimizdeki esnaf, sanatkâr ve tüccarlarımızdan yapılacak alışverişler ilimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. O nedenle önceliğimizi yereldeki esnafımıza vermeliyiz ve bayram alışverişlerimizde onları tercih etmeliyiz. Kimisi komşumuz kimisi de bir dostumuz, yakınımız ya da tanıdığımız. Dostlar, böyle günlerde lazım olur. Birbirimize sahip çıkarak çok daha güzel günlere çok daha çabuk ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, esnafımızla üyelerimize bereketli bir bayram alışverişi ile kolaylıklar diliyorum.”