DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan 10 Kasım mesajı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan 10 Kasım...

DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan 10 Kasım mesajı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2023 Cuma - 10:03Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi - 12:29
DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan 10 Kasım mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yaptıklarıyla Türk’ün kara bahtını tersine döndüren ve ufkunu aydınlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete dek hayatını adadığı ulusu tarafından rahmet ve minnetle anılacağını belirtti.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajda, “O’nu anıyor ve arıyoruz. İnsanlık, büyük bir askeri dehanın, devlet adamının yokluğunda savrulurken ülkemiz onun mirası olan ilkeleri ile devrimlerine sahip çıkarak insanımızı onca badireye rağmen kardeşlik, birlik ve beraberlikle huzur ve refah içinde yaşatıyor” ifadelerini kullandı.

Atatürk’ün yaşadıklarını ve yaptıklarının günümüzde daha iyi anlaşıldığını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

“Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde özlem, minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz. Atatürk’ün yaşadıklarını ve yaptıklarını, büyüklüğünü günümüzde daha iyi anlıyoruz; ezilen ve zulmedilen ülkeler ile halklarının içinde bulunduğu durum, Ulu Önderimizin hayatı boyunca ne derece büyük bir mücadele verdiğinin de birer ispatı niteliğindedir. Yakın coğrafyamızda yaşanan savaşları, ölen masum insanları gördükçe, bunu daha iyi anlıyoruz. İstiklal Harbi gibi tarihi değiştiren, akışına yeniden yön veren büyük bir var oluş mücadelesini vermiş bir millet olarak, onların her koşulda yanında duruyoruz. Ve Atatürk’ün de dediği gibi bir an önce yurtta sulh, cihanda sulh olsun, insanlık ve dünya huzur bulsun istiyoruz.”