DTO Başkanı Erdoğan, üye ziyaretlerine devam ediyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Erdoğan, üye ziyaretlerine devam...

DTO Başkanı Erdoğan, üye ziyaretlerine devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 16:56Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 16:56
DTO Başkanı Erdoğan, üye ziyaretlerine devam ediyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, oda üyelerine yönelik iş yeri ziyaretlerine devam ediyor.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu kez karayolu, havayolu, denizyolu, yolcu, yük, petrol, kargo taşımacılığı, kuryelik, depolama, antrepo, gümrük komisyonculuğu, müşavirlik ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO Meclis Üyesi Murat Çetintaş, DTO 4’üncü Meslek Komitesi Başkanı Veli Cengiz, komite üyeleri Hasan Sağlam ve Adem Bolat ile DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin eşlik etti.

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Erdoğan, “Farklı sektörlerdeki üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek sektörleri ile işlerini konuşuyoruz. Onların beklentileri ile öneri ve şikayetlerini dinliyoruz, not alıyoruz. Çözüm bizimle ilgiliyse hemen gereğini yapıyoruz. Sorun veya beklenti farklı bir merciinin alanına giriyorsa aldığımız notlar orada kalmıyor, yetkili mercilerle iletişim kurup çare arıyoruz. Oda faaliyetlerimizi de istişare ediyor, projelerimiz ile düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Üyelerimizin de fikirlerini ve tavsiyelerini alıyoruz” dedi.