Erdoğan, meslek komitesi üyeleriyle bir araya geliyor – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Erdoğan, meslek komitesi üyeleriyle bir araya...

Erdoğan, meslek komitesi üyeleriyle bir araya geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 13:12Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 13:13
Erdoğan, meslek komitesi üyeleriyle bir araya geliyor

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, meslek komitelerinin aylık olağan toplantılarına katılarak, üyelerle görüş alışverişinde bulunuyor. Erdoğan, programın 30 meslek komitesi tamamlanıncaya kadar kesintisiz devam edeceğini bildirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, meslek komiteleriyle istişare toplantıları yapıyor. Sektörel gelişmelerin değerlendirildiği ortak toplantıların ilki 3, 29 ve 30'uncu meslek komiteleriyle yapıldı.

 

İkamet amaçlı konut inşaatı, mimarlık, mühendislik, plan ve proje hazırlama, ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, hafriyat, kazı, kırım ve yıkım, bina ve diğer inşaat projelerine ilişkin her türlü tesisat ve montaj işleri, ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sistemleri tesisi, asansör ve yürüyen merdiven kurulum faaliyetlerinde bulunan üyelerin yer aldığı meslek komiteleriyle değerlendirme toplantısının ardından Erdoğan, üye ziyaretlerinde de bulundu.

DTO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Taştan'ı şantiye alanında ziyaret etti eden Erdoğan, çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Daha sonra da genç kadın girişimci İmren Çıralı Soylu'yu işletmesinde ziyaret eden Erdoğan, genç girişimcileri takdir ettiklerini, başarılarının artarak devam etmesini dilediklerini kaydetti.

DTO’nin 5, 6, 12 ve 22'nci meslek komitelerinin ortak toplantısına tarım, hayvancılık, toprak ve hayvan mahsulleri üretimi ile satışı, gıda, yiyecek ve içecek maddeleri üretimi ve toptan ticareti, lokanta, restoran, çay ocağı, kafeterya, büfe, kantin, gazino vb. yerlerin işletmeciliği, hazır yemek, fast food, pizza vb. üretim ve satışı, her türlü yiyecek ve içecek maddelerinin perakende ticaretini yapanların oluşturduğu komitelerin üyeleri katıldı.

Toplantı sonrasında Erdoğan, “Meslek Komitelerimizle ortak istişare toplantıları yapıyoruz. Sektörlerindeki son gelişmeleri, meslektaşlarıyla üyelerimizden gelen öneri, talep ve beklentileri ele alıyor, önümüzdeki günlerde yapacağımız faaliyetlerimizi planlıyoruz. Toplantılarımız 30 meslek komitemizin tamamını kapsayacak şekilde kesintisiz devam edecek” açıklamasını yaptı.