DTO Başkanı Erdoğan’dan üye ziyaretleri – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO Başkanı Erdoğan’dan üye ziyaretleri

DTO Başkanı Erdoğan’dan üye ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2022 Çarşamba - 10:33Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba - 10:33
DTO Başkanı Erdoğan’dan üye ziyaretleri

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek, proje ve faaliyetleri hakkındaki görüşlerini dinledi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ziyaret turuna Süreyya İnşaat'ın sahibi Süreyya Kaya ve ailesini, işyerlerinde ziyaret ederek başladı. Ardından AK İnşaat'ın sahibi Ekrem Gündüz’ü ziyaret eden Erdoğan, “Üyelerimizle sektörlerini ve işlerini istişare etmeye devam ediyoruz. İş yerlerinde ziyaret edip dinliyoruz” dedi.

 

Erdoğan’ın sonraki durağı ise Kaya İnşaat'ın sahipleri Mehmet Emin Kaya ve Bilal Kaya oldu. İşletme sahipleriyle sektörleri ile odalarının hizmetleri konularında görüş alışverişinde bulundu. Erdoğan daha sonra Altınmakas Mimarlık & İnşaat'ın sahibi Nihat Altınmakas ile iş yerleri ortak olan Mimar oğlu Vedat Altınmakas'a giderek çalışmaları hakkındaki düşüncelerini dinledi.

İyi yetişmiş, diploma sahibi gençlerin yılların birikimini değerlendirip işlerini büyütmek için verdiği mücadeleyi takdirle karşıladığını söyleyen Erdoğan, “Birbirini tamamlayıcı aile şirketlerinin yolunun açık olduğuna inanıyorum. Bereketli günler, başarılar diliyorum” diye konuştu.

İnşaat'ın sahibi Mahmut Ateş'i de ofisinde ziyaret eden Erdoğan, DTO’daki faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili düşünceleri ile önerilerini dinledi. Erdoğan’ın son durağı üyelerinden Çözüm Yapı'nın sahipleri Mehmet Çoban ile Ali Çoban kardeşlerin iş yerleri oldu. Erdoğan sektör ile ilgili istişarede bulundu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Erdoğan, “Üyelerimizin odamız, projelerimiz ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmeleri ile önerilerini aldık. Samimiyetleri ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizim hizmet anlayışımızı şekillendiren Denizli Ticaret Odamızın üyelerinin beklenti ve istekleridir. Üyelerimizin görüşleri, o nedenle çok değerlidir. Ziyaretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.