DGC ve YENİMEDYADER yönetimleri, DTO’yu ziyaret etti – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DGC ve YENİMEDYADER yönetimleri, DTO’yu ziyaret...

DGC ve YENİMEDYADER yönetimleri, DTO’yu ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:17Güncelleme: 22 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:17
DGC ve YENİMEDYADER yönetimleri, DTO’yu ziyaret etti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ve Yeni Medya Yayıncıları Derneğinin (YENİMEDYADER) yeni yönetimleri, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Kısa bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren YENİMEDYADER’in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Urgancı, Başkan Yardımcısı Engin Ünal, yönetim kurulu üyeleri Nadir Güleç, Mutlu Kelişti ve Hüseyin Özgenç, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

ERDOĞAN: DENİZLİ BASINIYLA BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ

DTO Başkanı Erdoğan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, basın ile DTO’nun benzer kulvarlarda yer alan iki önemli çatı kuruluş olduğunu belirtti. Erdoğan, “Bizim ölçeğimizdeki yerleşim alanlarında basın, şehrin her şeyidir. Sesi, gözü ve kulağıdır. Kentte yaşayanlar, ona ses ve can verir. Tabi ki karşılığında da basın da oradaki sosyal yaşamı sağlıklı kılar ve canlandırır. Şehrimizdeki internet medya yayıncılarını tek çatı altında toplamak ve niteliğini artırmak üzere kurulan derneğiniz YENİMEDYADER de bu yapının önemli parçalarından biri. Yeni döneminiz hayırlı olsun. Başkanınız Serkan Urgancı’nın nazarında hepinizi kutluyor ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. El birliği ile bu şehir için çok daha güzel işler yapacağımızdan en ufak şüphem yok. Denizli varsa biz varız ve bizler de buralardaysak, bu sorumlulukları aldıysak eğer, Denizli’miz çok daha iyi yerlerde olmalı” dedi.

TEKNİK TEKSTİLE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ ANLATTI

Denizli'de Teknik Tekstile Dönüşüm projelerinden de söz eden Erdoğan, bu konuda DTO üyelerini bilgilendirmek üzere yoğun katılımın olduğu bir webinar düzenlediklerini kaydetti. Erdoğan, “Denizli'mizde çığır açacak, sanayimize çağ atlatacak projemiz için Denizli Ticaret Odamızda bir merkez oluşturduk. Sizlerin de ilgisiyle bunu kamuoyunun hizmetine sunacak ve verimini artıracağız. Şimdiden sağlayacağınız destek için teşekkür ederim. Herkese, hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

YENİMEDYADER Başkanı Serkan Urgancı ise, Erdoğan’a basın sektörünün önünü açan olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Urgancı, şehir adına yürütülen her işte ellerinden gelen katkıyı koymaya hazır olduklarını belirtti.

DGC YÖNETİMİ DE ZİYARET ETTİ

Öte yandan, DGC Başkanı Muhammet Karaçay ve yönetim kurulu üyeleri Hacı Selamoğlu, Mesut Güler, Ayhan Çimendağ, Metin Akman, Serap Özdemir Sofulu ve Sevim Say da DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Denizli, sizlerle ortak paydamız. Denizli’mizin gelişimi için elbirliğiyle çalışacağız. Bu projemiz de aynı amaçla atılmış son yıllardaki en önemli adımdır. Daha hızlı yol alması, bizim çabamız kadar sizin de ilginizle olacaktır” dedi.

DGC Başkanı Karaçay ise, Erdoğan basın sektörüne ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.