Denizlili gıdacılar Almanya’daki Anuga Duabi Fuarı’nda – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Denizlili gıdacılar Almanya’daki Anuga Duabi Fuarı’nda

Denizlili gıdacılar Almanya’daki Anuga Duabi Fuarı’nda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ekim 2021 Pazar - 16:05Güncelleme: 11 Ekim 2021 Pazartesi - 18:52
Denizlili gıdacılar Almanya’daki Anuga Duabi Fuarı’nda

Denizlili gıda üreticileri Almanya’da düzenlenen Anuga Duabi Fuarı’nda yerini alırken, Denizli Ticaret Odası da (DTO) 40’a yakın üyesini bu fuar için Köl’e götürdü. Fuar heyetinde Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti Milletvekili Şahin Tin de yer aldı.

Gıda sektöründe dünyanın önde gelen fuarlarından olan Anuga Duabi, Almanya’nın Köln kentinde dün kapılarını açtı. 1996 yılından bu yana düzenlenen ve gıda sektörünün temsilcilerini buluşturan fuarda Denizli’den 6 firma stant açtı.

D20HABER.COM adına fuarı izleyen Sedat Kurt’un bildirdiğine göre, fuarda stant açan firmalar arasında gıda sektöründe de faaliyet gösteren Akça Holding, Seyran Gıda ve Çıtır Kuruyemiş de yer aldı.

ERDOĞAN: GIDA SEKTÖRÜ İÇİN ÖNEMLİ FUAR

Bu arada, fuarla ilgili bilgi veren DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 13 Ekim’de sona erecek Anuga Duabi Fuarı’na Vali Ali Fuat Atik, Milletvekili Şahin Tin ve 40’a yakın oda üyesiyle birlikte katıldıklarını belirtti.

Köln’deki fuarın gıda sektörü için önemini dile getiren Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, üyelerimizi ihracatlarını artırma konusunda fuarlara götürüyoruz. 40'a yakın üyemizle Anuga Duabi Fuarı'ndayız. Bu fuarı önemli ve değerli buluyoruz. Çünkü dünyanın dört bir yanından katılım oluyor. Üyelerimize bol kazançlar diliyorum” dedi.

TİN: FUAR İYİ PAZAR OLSUN

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de “İyi bir pazar olmasını temenni ediyoruz. Pandemiden sonraki dönemde dünya ekonomisinde büyük gelişme olacak. Türkiye ekonomisi de ihracatını artırıp artan ihracattan payını alacak” ifadelerini kullandı.