DTO’nun yardım TIR’ları yola çıktı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. DTO’nun yardım TIR’ları yola çıktı

DTO’nun yardım TIR’ları yola çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2023 Salı - 17:50Güncelleme: 7 Şubat 2023 Salı - 17:50
DTO’nun yardım TIR’ları yola çıktı

Denizli Ticaret Odasının (DTO) deprem bölgesine yardım malzemesi götürecek TIR’ları yol çıktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara yol açan depremin ardından DTO yardım göndermek için harekete geçti. DTO üyelerinden toplanan soba, ısıtıcı, battaniye ve kıyafetler, oda personelinin katımıyla kargolandı.

Deprem bölgesindeki afetzedelerin öncelikli ihtiyacı olarak bildirilen katalitik tüplü sobalarla elektrikli ısıtıcıları temin eden DTO, depremzedelere ulaştırılmak üzere ilk etapta 3 TIR yardım malzemesi gönderdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yardımla ilgili “Depremin ardından gönüllü üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve komitelerimizden koordinasyon komisyonumuzu oluşturduk. Halkımız da sağ olsun bizleri yalnız bırakmadı. Üyelerimize mesaj yolladık, basın aracılığıyla açıklama yaptık. Çağrımızın ardından yardımlar yağmur gibi yağdı. Biz, her noktaya ve herkese ulaşarak öncelikli ihtiyaç malzemelerini bulup temin etmeye çalıştık. Bunları satın aldık ve afetzedelere bağışlananlarla bir araya getirdik. Vatandaşımız da elinde olanları getirip bize bıraktı. İlk gün topladığımız malzemeleri, dün gece yardım tırımıza yükledik ve işlemleri biter bitmez yola çıkardık. Yardımlarımız devam edecek. Durmadan yorulmadan o saatten bu yana var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün, millet olarak birbirimize sahip çıkma, birlik olma zamanıdır. Bu derece büyük yaralar ancak elbirliğiyle, dayanışarak daha hızlı sarılabilir” açıklamasını yaptı.