Büyükşehir’in iftar çadırında DTO’dan 5 bin kişilik yemek – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. ODALAR
  6. /
  7. DTO
  8. /
  9. Büyükşehir’in iftar çadırında DTO’dan 5 bin...

Büyükşehir’in iftar çadırında DTO’dan 5 bin kişilik yemek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mayıs 2018 Perşembe - 10:16Güncelleme: 17 Mayıs 2018 Perşembe - 10:16
Büyükşehir’in iftar çadırında DTO’dan 5 bin kişilik yemek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar çadırında, ramazan ayının ilk gününde binlerce kişiye sıcak yemek sunuldu. Her yıl olduğu gibi, bu ramazan ayında da ilk iftara Denizli Ticaret Odası (DTO) ev sahipliği yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulu Cami yanında kurduğu çadırda ilk iftar yapıldı. Hayırsever kurum, kuruluş ve kişilerin katkılarıyla her gün 5 bin kişinin iftarını açtığı çadırda, ilk organizasyonu DTO üstlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, önce kazanların başına geçip birlikte yemek dağıttı, daha sonra da iftar yaptı.

ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Güzel ve hayırlı bir organizasyonun ev sahibi olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Mübarek ramazan ayının ilk iftarını Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çadırında vatandaşlarımızla yaptık. Denizli Ticaret Odası olarak, 5 bin kişilik hayır yemeğimize gösterilen ilgiden dolayı halkımıza teşekkür eder, huzur ve sağlık içinde bir ramazan ayı geçirmelerini dilerim” dedi.

ZOLAN: AYNI SOFRADA GÖNÜLLER BULUŞACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, DTO’ya teşekkür ederek, “Bugün her yıl olduğu gibi iftar çadırımız hizmette ve burada her gün 5 bin kişi ile iftarımızı açacağız. Aynı sofrada gönüller buluşacak, biz de vatandaşlarımızla birlikte olacağız” dedi. İftar çadırında verilen yemeği her gün bir hayırsever yada sivil toplum kuruluşunun karşıladığını belirten Başkan Osman Zolan, “Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun. 11 ayın sultanı ramazan ayımız bugün itibariyle başlamış oldu. Çadırımızı kurduk. Bugün de ilk iftarımızı veriyoruz. Burada ilk iftarımızı DTO veriyor, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.