Tarım Kredi Kooperatif Market’te indirim – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Tarım Kredi Kooperatif Market’te indirim

Tarım Kredi Kooperatif Market’te indirim

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2023 Perşembe - 15:10Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe - 15:10
Tarım Kredi Kooperatif Market’te indirim

Denizli’de de şubeleri bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market, indirim kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Kampanyayla başta temel ihtiyaç ürünleri olmak üzere çok sayıda üründü yüzde 50’yi bulan indirimle uygulanacak.

Yüksek enflasyonun getirdiği fiyat artışlarıyla boğuşan dar gelirliler, ihtiyaçlarını en uygun fiyattan karşılayabilmek için marketlerin indirim günlerini takip ediyor. Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Ömer Bolat’tan marketlere indirim çağrıları geldi.

Bu çağrılara Tarım Kredi Kooperatif Market olumlu yanıt vererek, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları indirimine kararı aldı.

16 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

SEBZE MEYVEDE İNDİRİM SÜRECEK

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.