Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni 10 Ekim’de gelecek – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni...

Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni 10 Ekim’de gelecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 13:52Güncelleme: 1 Ekim 2018 Pazartesi - 13:53
Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni 10 Ekim’de gelecek

Ticaret Bakanlığı’nın, dezavantajlı grupların istihdamında, kadınların iş gücüne katılımını artırmada sosyal kooperatiflerin yaygın olarak kullanılması amacıyla uygulayacağı “Sosyal Kooperatifçilik Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi”, hazırlanan trenin 10 ili kapsayan yolculuğuyla tanıtılacak.

“Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni”, bugün düzenlenen törenle Ankara Garı’ndan yola çıktı. Törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği yöneticileri, Hay-Koop Denizli Birlik Başkanı Mehmet Varol’un katıldı.

Bir lokomotif ve dört vagondan oluşan Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni’nin güzergahı Eskişehir, Kütahya, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya olarak belirlendi.

Sosyal Kooperatifler Tanıtım ve Eğitim Treni, programa göre 10 Ekim’de Denizli’de olacak. Programla ilgili olarak ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da Denizli’ye gelecek. Denizli Tren Garı’ndaki karşılamanın ardından Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek olan Pekcan, Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenecek toplantıya katılacak.