Sadıkoğulları’ndan bireysel satışlar için nakit alım – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Sadıkoğulları’ndan bireysel satışlar için nakit alım

Sadıkoğulları’ndan bireysel satışlar için nakit alım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:54Güncelleme: 15 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:54
Sadıkoğulları’ndan bireysel satışlar için nakit alım

Sadıkoğulları Otomotiv, şirketlerin filo araçlarını satın alarak öz sermayelerine sağladığı katkıyı şimdi de şahıs araçları için uygulamaya koydu.

Sadık Grubu bünyesinde bulunan Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Sadıkoğulları Otomotiv, araç filosu bulunan şirketlere hem öz sermaye hem filo araç yönetiminde kolaylıklar sunuyor. Geçtiğimiz ay hayata geçirdiği projeye yoğun bir talep aldıklarını söyleyen Sadıkoğulları Otomotiv Satış Müdürü Kamuran Yüksel, aynı projeyi şahıs araçları için de uygulamaya başladıklarını kaydetti. Yüksel, şu açıklamayı yaptı:

“Asıl işi filo yönetmek olmayan şirketlerin mevcut araçlarını satın alıyoruz. Böylece şirketlerin öz sermayesine katkı sağlıyoruz. Bu arada da filo yönetimi ile ilgili yüklerini kaldırmış oluyoruz. Araçlarını bize satarak, kiralamaya dönen firmalar için oldukça rahatlatıcı bir projeyi hayata geçirdik ve büyük ilgi gördü. Şimdi bu projemizi şahıs araçları için de uygulamaya başlıyoruz. Sahip olduğunuz aracı satarak nakide dönüştürmek istiyorsanız sizi İzmir yolu üzerinde bulunan Sadıkoğulları Otomotiv’e bekliyoruz. Aracınıza ekspertiz yapıyor ve değerinde sizden satın alıyoruz.”