Sadıkoğulları Otomotiv, şirketleri araç filosu yükünden kurtaracak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Sadıkoğulları Otomotiv, şirketleri araç filosu yükünden...

Sadıkoğulları Otomotiv, şirketleri araç filosu yükünden kurtaracak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Temmuz 2018 Çarşamba - 10:57Güncelleme: 11 Temmuz 2018 Çarşamba - 10:57
Sadıkoğulları Otomotiv, şirketleri araç filosu yükünden kurtaracak

Denizli’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Sadıkoğulları, firmaları araç filosu yükünden kurtarıp, öz sermayelerine katkı getirecek bir projeyi hayata geçiriyor. Sadıkoğulları Otomotiv, şirketlerin araçlarını satın alıp, filo kiralama yöntemiyle hizmet sunacak.

Sadık Grubu bünyesinde bulunan Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Sadıkoğulları Otomotiv, yeni bir proje ile araç filosu bulunan şirketlere hem öz sermaye hem de filo araç yönetiminde kolaylıklar sunacak.

Sadıkoğulları Otomotiv Satış Müdürü Kamuran Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, “Günümüzün zorlu ekonomik koşullarında büyük şirketlerden KOBİ’lere sermaye girişi sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçireceğiz” diyerek, şunları söyledi:

“Asıl işi filo yönetmek olmayan şirketlerin mevcut araçlarını satın alacağız. Böylece şirketlerin öz sermayesine katkı sağlayacağız. Bu arada da filo yönetimi ile ilgili yüklerini kaldırmış olacağız. Araçlarını bize satarak, kiralamaya dönen firmalar için oldukça rahatlatıcı bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Örneğin, araçlarını satarak 36 aylık kiralama yapacak olan bir firma en az yüzde 15-20 oranında tasarruf sağlayabilecek. Aylık kirası 2 bin TL olan bir araç için hesaplama yapıldığında; bir şirketin sağlayacağı aylık tasarruf yüzde 15 üzerinden 300 TL olacaktır. 36 aylık bir kiralama söz konusu olduğunda şirket toplam 100 aracı ile KDV dahil 1 milyon 275 bin TL tasarruf elde edilecektir.”