Sadık Petrol, Denizli’nin en iyi Shell’i seçildi – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Sadık Petrol, Denizli’nin en iyi Shell’i...

Sadık Petrol, Denizli’nin en iyi Shell’i seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2018 Perşembe - 14:37Güncelleme: 29 Mart 2018 Perşembe - 14:37
Sadık Petrol, Denizli’nin en iyi Shell’i seçildi

Güler yüz ve kaliteli hizmet başarıyı getirdi. Sadık Petrol, Shell bünyesinde faaliyet gösteren istasyonlar arasında Denizli’nin en iyi hizmet veren istasyonu seçildi.

Denizli’de hizmet veren Shell bayilerinden Sadık Petrol başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sadık Petrol Shell Akaryakıt İstasyonu, Denizli’de gizli müşteri uygulaması çerçevesinde en iyi ön saha hizmeti veren istasyon seçildi. Sadık Grup bünyesinde faaliyet gösteren Sadık Petrol Akaryakıt İstasyonu, müşterilerine sunduğu güler yüzlü ve kaliteli hizmetin karşılığını bu ödülle aldı.

Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, Sadık Petrol’ün en iyi ön saha hizmeti veren istasyon seçilmesinin arkasında akaryakıt istasyonlarında yapılan yeniliklerin ve verilen hizmet kalitesinin yer aldığını söyledi. Turgay Mersin, Sadık Petrol olarak sürekli müşteri memnuniyetini artıran yeniliklere yer verdiklerini vurguladı.

Haberin DevamıReklam




Sadık Petrol Perakende Satışlar Müdürü Volkan Yığ ise, “Shell akaryakıt istasyonumuzda hayata geçirdiğimiz engelsiz alan projemiz, yenilenmiş hijyenik tuvaletlerimiz ile birlikte çocuklar için özel hazırlamış olduğumuz tuvaletler müşterilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeni gördü. Shell tarafından gönderilen gizli müşteri uygulamasında tuvaletlerimiz, ön saha çalışanlarımız, ayın ürünü sunumlarımız ile vermiş olduğumuz tüm hizmetlerden dolayı 100 üzerinden 100 puan almayı başardık. Ekibimiz ile birlikte yürütmüş olduğumuz tüm süreçlerin sonunda en iyi istasyon unvanını elde etmek onur verici” diye konuştu.

Sadık Petrol Shell istasyon ekibini başarısından dolayı kutlayan Shell Saha Müdürü Kamil Demiroğlu da istasyona bu gururu yaşatan ekip ile birlikte daha birçok başarıya daha imza atacaklarını belirtti. Demiroğlu, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin ile birlikte, ön saha hizmeti veren ve 100 puan almayı başaran ekip üyelerinin her birine altın hediye etti.