Özgür ve Bezer Tekstil, yeni koleksiyonlarıyla EVTEKS’te – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Özgür ve Bezer Tekstil, yeni koleksiyonlarıyla...

Özgür ve Bezer Tekstil, yeni koleksiyonlarıyla EVTEKS’te

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2018 Salı - 15:35Güncelleme: 24 Nisan 2018 Salı - 17:37
Özgür ve Bezer Tekstil, yeni koleksiyonlarıyla EVTEKS’te

Denizli tekstil sektörünün güçlü ve önde gelen firmalarından Özgür ve Bezer Tekstil, bugün İstanbul’daki CNR EXPO’da açılan 24. İstanbul Uluslar arası Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS), yeni koleksiyonları ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Özgür ve Bezer Tekstil’in standı, fuarın en gözde bölümündeki 1. hol F12’de yer alıyor.

İsmail Ertuğrul ile oğulları Doğan ve Samet Ertuğrul yönetimindeki Özgür ve Bezer Tekstil, yoğun bir hazırlık döneminin ardından EVTEKS için göz kamaştıran bir koleksiyon oluşturdu. Bezer Tekstil, nevresim takımı, yorgan, yastık, yatak örtüsü, uyku seti, çarşaf ve pike ürünlerini EVTEKS’te yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Özgür Tekstil de oteller ile yetişkinler ve bebekler için üretilen havlu ve bornoz çeşitlerini görücüye çıkardı.

Özgür ve Bezer Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ertuğrul, 67 yıllık deneyimi özgün tasarımlarla geleceğe taşıdıklarını, Beyaz Zambak, Anatolia Tex, Perlay, Kraliçe markalarıyla ihracat yaparken, iç piyasaya da ürünlerini sunduklarını söyledi. Ertuğrul, “Birbirinden farklı ve çok özel ürünlerden oluşan koleksiyonlarımız EVTEKS ile yurt içi ve yurt dışından gelecek ziyaretçilere sunuldu” dedi.