Oto yıkama servislerinde coronavirüs mesaisi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Oto yıkama servislerinde coronavirüs mesaisi

Oto yıkama servislerinde coronavirüs mesaisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2020 Perşembe - 11:15Güncelleme: 19 Mart 2020 Perşembe - 11:29
Oto yıkama servislerinde coronavirüs mesaisi

Coronavirüs, hijyene olan dikkati artırınca, otomobil sahipleri temizlik ve dezenfekte için araç yıkama servislerinin yolunu tuttu.

Coronavirüsün Türkiye’de de görülmesi üzerine alınan tedbirlere ek olarak kendi tedbirlerini de alan vatandaşlar, araçlarıyla oto yıkamacıların yolunu tuttu. Korona virüse karşı birçok alanda yapılan dezenfekte işlemlerini araçlarında uygulamak isteyenler, oto yıkamacıların önünde sıra oluşturdu. Araç sahipleri, yıkama hizmetinin dışında dezenfekte edilmesini de istiyor.

Oto yıkama hizmeti veren işletmeci Emine Karabulut, “coronavirüs vakalarından sonra müşterilerimiz arttı. Coronavirüs nedeniyle biz farklı olarak dezenfekte yapıyoruz. Müşterilerimiz hem araba yıkatmaya geliyorlar hem de dezenfekte yaptırmaya geliyorlar” dedi.

Araç sahibi Mehmet Çelik ise, “Taşımacılık işiyle uğraşıyoruz. O yüzden malum ülkemizde coronavirüsten dolayı araçlarımızı daha sık yıkamayı ve dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz. O yüzden yıkamacıların yolunu tuttuk, buradayız. Araçlarımızı dezenfekte ettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)