OSB’de ekonomik gelişmeler konuşuldu – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. OSB’de ekonomik gelişmeler konuşuldu

OSB’de ekonomik gelişmeler konuşuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2017 Cuma - 13:08Güncelleme: 22 Aralık 2017 Cuma - 13:08
OSB’de ekonomik gelişmeler konuşuldu

SAGAM Strateji Danışmanlık Kurucusu Ekonomist Murat Sağman, “Küresel Piyasalarda ve Türkiye Ekonomisinde Son Gelişmeler ve 2018’den Tüm Beklentiler” konulu sunumunda değerlendirmeler yaptı, Denizlili işadamlarına önerilerde bulundu.

Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) düzenlenen seminerle ele alındı. DOSB’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Küresel Piyasalarda ve Türkiye Ekonomisinde Son Gelişmeler ve 2018’den Tüm Beklentiler” konulu toplantıya Vali Hasan Karahan, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile işadamları katıldı.

Haberin DevamıReklam




Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve SAGAM Strateji Danışmanlık Kurucusu Ekonomist Murat Sağman, bu toplantıda küresel piyasalarda ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirdi, 2018’den beklentilere değindi. Yeni yıla ilişkin öngörülerini katılımcılarla paylaşan Sağman, riskleri iyi yönetenlerin her zaman kendilerini koruyacaklarını söyledi.

Konuşmasında, 2008 yılına kadar dünyada büyük ekonomik krizlerin yaşandığını da anımsatan Sağman, Merkez Bankası ve para politikaları hakkında bilgiler verdi, küresel piyasalardaki son durumlar hakkında sanayicileri bilgilendirdi.