Kriz ekonomisi konuşuldu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Kriz ekonomisi konuşuldu

Kriz ekonomisi konuşuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mayıs 2017 Cuma - 17:09Güncelleme: 5 Mayıs 2017 Cuma - 17:09
Kriz ekonomisi konuşuldu

Denizli Genç İş Adamları Derneği’nin (DEGİAD) desteğiyle, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Genç Ekonomistler Topluluğu tarafından “Kriz Ekonomisi” konulu konferans düzenlendi.

Beykent Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Erdinç’in konuşmacı olarak katıldığı “Kriz Ekonomisi” adlı konferans, İktisadi idari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, işadamları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün kriz ekonomisini konuşacağız. Geleceği sorgulayan iş insanları ve gençler, yani bizler kriz ekonomisi konusunda bir üstadın bilgi ve tecrübesine, yol göstericiliğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden Pamukkale Üniversitesi Genç Ekonomistler Topluluğu’nun bu etkinliğine DEGİAD olarak sponsor olmak istedik” dedi.

Ardından Prof. Dr. Yaşar Erdinç, yaptığı sunumla ekonomi, kriz, Türkiye’de ve dünyada kriz konularında bilgi paylaşımında bulundu. Konferansın sonunda DEGİAD tarafından Prof. Dr. Yaşar Erdinç adına DOÇEV’e fidan bağışında bulunuldu.