Jeep, Denizli’de satışa sunuldu, fiyatı 3,8 milyon lira – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Jeep, Denizli’de satışa sunuldu, fiyatı 3,8...

Jeep, Denizli’de satışa sunuldu, fiyatı 3,8 milyon lira

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2022 Cuma - 19:56Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma - 23:15
Jeep, Denizli’de satışa sunuldu, fiyatı 3,8 milyon lira

Denizli’de, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Yön Otomotiv, bayiliğini aldığı Jeep markasının değişik modellerini satışa sundu. Bunlardan birisi olan Wrangler Rubicon ise, 3 milyon 804 bin liralık fiyatıyla alıcısını bekliyor.

Ankara Bulvarı’nda faaliyet gösteren Yön Otomotiv, bayilik portföyüne Jeep ve Alfa Romeo marka araçları da ekledi. Firma, Jeep markasının Renegade, Compass, Wrangler Rubicon ve diğer modelleri ile Alfa Romeo'nun farklı modellerini beğeniye sundu.

FİYATI 3,8 MİLYON LİRA

Jeep markasının en dikkat çeken modellerinden olan Wrangler Rubicon, sahip olduğu özellikler kadar fiyatıyla da dikkati çekiyor. Bu aracın tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 3 milyon 804 bin lira. Bu fiyat ise 9 Mayıs’a kadar geçerli.

Yön Otomotiv Satış Direktörü Ulaş Güngör, tanıtım toplantısında, Jeep markasının bayiliğini bir yılı aşkın zamandır üstlendiklerini, Alfa Romeo markasını da Denizli’ye taşıdıklarını, ancak pandemi sürecindeki kısıtlamalar nedeniyle tanıtım yapamadıklarını söyledi.

Bodrum’da da bayilikleri bulunduğunu kaydeden Güngör, “Jeep ve Alfa Romeo’nun tüm modellerinin satışını yapıyoruz. Güzel araçlarımız ve güzel kampanyalarımız var. Denizlilileri bu araçları görmeye, kampanyalardan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.