İŞKUR yüksek lisans ve doktora öğrencilerine maddi destek sağlayacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. İŞKUR yüksek lisans ve doktora öğrencilerine...

İŞKUR yüksek lisans ve doktora öğrencilerine maddi destek sağlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2021 Perşembe - 12:43Güncelleme: 8 Nisan 2021 Perşembe - 21:41
İŞKUR yüksek lisans ve doktora öğrencilerine maddi destek sağlayacak

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından “Akademik Çalışma Programı” hayata geçiriliyor. Hazırlanan akademik çalışmalar için öğrencilere 2 bin 500 ile 7 bin 500 lira arasında destek verilecek.

Programı anlatmak amacıyla Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri ve Pamukkale Üniversitesi Kariyer Merkezi yetkilileri işbirliği ile öğrencilere yönelik çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi. Kariyer Merkezi Müdürü Prof Dr Kamil Orhan’ın moderatörlüğünü yaptığı programa lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğrenciler katıldı.

Toplantıda, Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri tarafından katılımcılara, “Akademik Çalışma Programı’nın konusu, amacı, hedef kitlesi, başvuru şartları, program kapsamında çalışma hazırlanacak alanlar, destek miktarları ve değerlendirme kriterleri” hakkında bilgi verildi.

Akademik Çalışma Programı için başvurular 14 Nisan’da sona erecek. Akademik Çalışma Programı kapsamında İŞKUR'un vermiş olduğu destekten faydalanabilmek için lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, herhangi bir bölüm sınırlaması olmaksızın “çalışma hayatı ve istihdam alanında” hazırlayacakları akademik çalışma ile 14 Nisan 2021 tarihine kadar online ortamda başvuruda bulunabilecek.