İş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatı kitaplaştırıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. İş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatı kitaplaştırıldı

İş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatı kitaplaştırıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 12:58Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 12:59
İş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatı kitaplaştırıldı

Aydem Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatını konu alan “Işığa Doğru Ceyhan Saldanlı” kitabı, Elma Yayınevi tarafından yayımlandı.

Enerji sektörünün öncü şirketleri arasında olan Aydem Enerji’nin yönetim kurulu başkanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatı, Hayrettin Üçüncü ve Leyla Saral tarafından kitaplaştırıldı. Gelişime açık ve daha iyi bir gelecek için çalışmaya gönüllü profesyonellere ve gençlere ilham kaynağı olması amaçlanan kitaptan elde edilecek gelirin, eğitim bursları için bağışlanacağı kaydedildi.

 “Işığa Doğru Ceyhan Saldanlı” isimli kitap, Elma Yayınevi tarafından yayımlanarak raflarda yerini alırken, kitabın okuyucuyu Saldanlı’nın hayatında iz bırakan acı tatlı hatıra duraklarına götürdüğünü ifade edildi.

İş hayatında karşılaştığı tüm yaşanmışlıklarının gücüyle hedefinin, uzakta yanıp sönen bir ışığa ulaşmak değil; ışıkları daima yanık tutmak, memleketi elektrikle, enerjiyle buluşturmak olduğunu söyleyen Saldanlı, insana ve başarıya adanmış yaşam öyküsünü okuyucuyla buluşturuyor. Kitapta Ceyhan Saldanlı’nın iş hayatında önemli yer tutan girişimlerini, gelecek hedeflerini, sıfırdan zirveye giden yoldaki çabalarını, kariyer yolculuğunda karşılaştığı trajik olayları ve keskin virajları anlatılıyor.

DENİZLİ (İHA)