Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu

Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2017 Salı - 12:00Güncelleme: 16 Mayıs 2017 Salı - 12:00
Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu

Denizli’nin köklü firmalarından Hacı Şerif, yurt içindeki Pazar ağını genişletirken, katıldığı fuar organizasyonlarıyla da uluslararası arenada isminden söz ettiriyor. Hacı Şerif, bu kez Uzakdoğu’ya çıkarma yaptı ve Güney Kore’nin başkentinde düzenlenen Seoul Gıda Fuarı’nın yıldızı oldu.

Denizli’de 1938’den beri lezzetin adresi olan ve son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla birçok ilde şubeler açan Hacı Şerif, yurt içindeki ününü katıldığı uluslararası fuarlar ile yurt dışına da taşıyor. Bunlardan birisi de Güney Kore’de düzenlenen Seoul Gıda Fuarı oldu.

Fuarda stant açan Hacı Şerif, Güney Koreliler ve ziyaretçilere Denizli’den farklı tatlar sunarak adından söz ettirdi. Fuarı ziyaret edenlerin çoğunluğu Hacı Şerif standını ziyaret etti, ürünlerinden tattı ve bağlantı için görüşmeler yaptı.

Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu

Hacı Şerif’in standını ziyaret edenler arasında Türkiye’nin Seoul Büyükelçisi Arslan Hakan Okçal ve Ticaret Müşaviri M. Alper Atilla da yer aldı. Büyükelçi Okçal ve ticaret müşaviri Atilla, standaki ürünlerden tattı, Hacı Şerif’in genç kuşak yöneticisi Yunus Helvacı ile sohbet etti.

Hacı Şerif, Seoul Fuarı’nın yıldızı oldu