Güzel Türkçe İsimli İşyerleri ödülleri verildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Güzel Türkçe İsimli İşyerleri ödülleri verildi

Güzel Türkçe İsimli İşyerleri ödülleri verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Nisan 2017 Cuma - 08:28Güncelleme: 14 Nisan 2017 Cuma - 08:28
Güzel Türkçe İsimli İşyerleri ödülleri verildi

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AYSİAD) 13. kuruluş yıldönümü kutlanırken, Merkezefendi Belediyesi ile birlikte düzenlenen “Güzel Türkçe İsimli İşyerleri Ödülleri” de sahiplerini buldu.

Anemon Otel'de düzenlenen AYSİAD 13'üncü kuruluş yıldönümü kutlaması ve Güzel Türkçe İsimli İşyerleri Ödül Töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

BuradakonuşanBakan Zeybekci, Türkiye'nin en büyük hastalığının koalisyonlar olduğunu belirterek,"Türkiye'ye bugüne kadar ne yaptılarsa, aynı tuzakla yaptılar, koalisyon tuzağıyla. Bizim içimizdeki en büyük hastalık bu. Hani söylerler ya, 'Müslüman bir delikten iki defa ısırılmaz' diye. Biz bugüne kadar bu hastalık tarafından aynı delikten ısırılmadık yerimiz kalmadı" dedi.

“ARTIK PAZARLIK YOK, HESAP GÖRME VAR”

Bakan Zeybekci, HDP'nin 7 Haziran seçimleri sonrası TBMM'de siyaset yapmadığını belirterek, "Haziran sonunda milletvekilleri yemin etti. Temmuzun başında Türkiye'yi çukur terörüyle kan gölüne çevirmediler mi? Türkiye'nin bir bölümünü çevirdiler. Aynı tuzağın sahipleri onlara öğretti çünkü. Çünkü asıl hikaye başkaydı. Türkiye'nin şehit kanlarıyla sulanmış olan bir bölümünü, biz dediler ki onlar biz Irak'ın bir bölümünden, Suriye'nin kuzeyinden operasyona başladık. Siz de içerden devam edeceksiniz ve Türkiye'nin bir bölümünü koparacağız. Mezhebi belirsiz gayri meşru bilmem ne insana Türkiye'nin bir bölümünü bağlama operasyonuydu bu. Bu millet onlara gereken cevabı verdi. Güvenlik güçleri onları kazdıkları çukurlara elhamdülillah gömdü ve gömmeye devam ediyor. Artık bunun dönüşü yoktur. Artık pazarlık yoktur. Artık görüşme yoktur. Sadece ve sadece hesap görme olacaktır bundan sonra. Terör örgütüyle sadece hesaplaşılacaktır bundan sonra. Onların hesabı da görülecektir Allah'ın izniyle" diye konuştu.

“İHA'DADÜNYADA İLK 5 İÇİNDE OLACAĞIZ”

Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci, AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler ile birlikte, Güzel Türkçe İsimli İşyerleri ödüllerini almaya hak kazananlara plaketlerini takdim etti.

Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)