GESİFED Başkanlığına Urhan seçildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. GESİFED Başkanlığına Urhan seçildi

GESİFED Başkanlığına Urhan seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 17:55Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 17:57
GESİFED Başkanlığına Urhan seçildi

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Başkanlığına, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan seçildi. Yeni yönetim ilk toplantısında görev bölümünü de gerçekleştirdi.

GESİFED’in 14. seçimli olağan genel kurulu bir otelde yapıldı. Başkanlık görevini devreden Oktay Mersin, toplantıda yaptığı konuşmada, “3 Nisan 2021 tarihinde katıldığım GESİFED Ailesi’nin bir parçası olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu süre zarfında kararlılıkla ve özveriyle işimize sarılarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerledik. Özverili çalışmalar sayesinde kazandığımız başarıları her zaman mutlulukla hatırlayacağım” dedi.

Başkanlığa seçilen Hakan Urhan ise, bölgelerin ihtiyaçlarına göre ortak akılla projeler ortaya koyacaklarını söyledi. Urhan, “Önümüzdeki süreçte Denizli’nin ve bölgemizin yeni bir hikayeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Gücümüzün farkında olmamız lazım. Bu yeni hikayenin öncülüğünü bizler pekala yapabiliriz. Hep birlikte bölgemize dair bu değişimin söylemini geliştirebilir ve etkileşimi başlatabiliriz” diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimde Hakan Urhan başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda başkan yardımcılığına Özlem Köseoğlu, Neslihan Nazlıoğlu ve Coşkun Cerit, saymanlığa Cevat Fahri Bermant, genel sekreterliğe Cahide Fenli Akman, genel sekreter yardımcılığına Sibel Aysu seçildi.

Senem Barut, İbrahim Kaya, Engin Ali Kaplan, Murat Oğan, Emel Demir, Mehmet Erişkin, Ekrem Ateş, İlker Başkaya, İbrahim Şenel, Bilal Ülker, Şebnem Dal Üzülmez, Damla Kurt Lafçı, Volkan Büber, Mustafa Kemal Huz, Pınar Cerit ve Burak Semerci de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.