GEKA, özel sektöre yönetim danışmanlığı hizmeti programı hazırladı – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. GEKA, özel sektöre yönetim danışmanlığı hizmeti...

GEKA, özel sektöre yönetim danışmanlığı hizmeti programı hazırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2020 Salı - 11:34Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı - 11:34
GEKA, özel sektöre yönetim danışmanlığı hizmeti programı hazırladı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), özel sektöre yönelik hazırlanan “Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı”nı ilan etti.

Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programına tekstil, makine, gıda ve içecek imalatı ile turizm sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar başvuru yapabilecek.

Ajansın, 2020-2023 yıllarında tüm çalışmalarına yön verecek “İmalat Sanayinde Kurumsallaşma ile Dijital Dönüşüm” ve “Eko-Turizmde Yeni Destinasyonlar” sonuç odaklı programları kapsamında yürütülecek Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı ile öncelikli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin kurumsallaşma ve teknik kapasitelerinin arttırılması amaçlanıyor. Firmaların program kapsamında çeşitli alanlarda alacakları danışmanlık hizmetleriyle kurumsallaşma ve teknik kapasitelerinin artırılması, dijital dönüşümün hızlandırılması, turizm hizmetleri ile üretim ve pazarlama süreçlerinde yenilik, kalite ve verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Toplam 1 milyon TL bütçeye sahip program kapsamında firmalara alacakları danışmanlık hizmeti için proje başına azami 60 bin TL destek sağlanabilecek.

Uygun başvuru sahibi olan işletmeler; dış ticaret, e-ticaret, dijital pazarlama, online satış,  kurumsal yönetim, yalın üretim, tedarik zinciri yönetimi, teknik tekstil, aile ve şirket anayasası, temiz üretim, eko tasarım, eko etiket konularını içeren çevre danışmanlığı, imalat sanayi işletmelerinde dijital dönüşüm, turizm işletmelerinde insan kaynakları, satış, pazarlama, gıda, hijyen ve kalite yönetimi, yatırım ve yönetim, eko-turizm tesis/otel yatırımı ürün geliştirme ve prototipleme konularında bu program sayesinde danışmanlık hizmeti alabilecek.

Proje tekliflerinin 31 Aralık Perşembe günü saat 18.00’akadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi-Proje ve Faaliyet Destek Yönetimi (https://kaysuygulama.sanayi.gov.tr/Kays/KaysIstemci/giris.jsp) üzerinden yapılması gerekiyor.