Eximbank Şubesi açılıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Eximbank Şubesi açılıyor

Eximbank Şubesi açılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2017 Perşembe - 12:29Güncelleme: 6 Nisan 2017 Perşembe - 12:29
Eximbank Şubesi açılıyor

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) bünyesinde irtibat bürosu olarak faaliyet gösteren Eximbank, Denizli’de şubeleşiyor. Kuruluş hazırlıkları tamamlan Eximbank Şubesi’nin açılışı yarın (7 Nisan Cuma) yapılacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılar için çok büyük fırsat olduğunu belirtti.

Denizli’nin ihracattaki önemine vurgu yapan Kocasert, “Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ından sonra ihracatçısına en çok destek sağlayan 2. Eximbank konumunda. Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak. Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar dolara ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkanlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı yarın saat 09.00’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın katılacağı törenle yapılacak.