Euroleague Final Four’da sporcular terlerini Denizli havlusuyla sildi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Euroleague Final Four’da sporcular terlerini Denizli...

Euroleague Final Four’da sporcular terlerini Denizli havlusuyla sildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 16:40Güncelleme: 21 Mayıs 2018 Pazartesi - 16:40
Euroleague Final Four’da sporcular terlerini Denizli havlusuyla sildi

Turkish Airlines Euroleague Final Four’da Denizli havlusu, parkeye çıkan birbirinden değerli basketbolcuların ellerinde ve omuzlarında yer alarak, “TurkishTowels” markasıyla tüm dünyaya tanıtıldı.

Avrupa basketbolunun en üst düzey organizasyonu Turkish Airlines Euroleague'de en iyi dört takımın sahne aldığı Final Four heyecanı 18 ve 20 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan Stark Arena'da yaşandı.

Temsilcimiz Fenerbahçe, Rusya'dan CSKA Moskova, Litvanya’dan Zalgiris ve İspanya'dan Real Madrid'in şampiyonluk için kıyasıya çekiştiği organizasyonda, kupayı kaldıran final maçında Fenerbahçe’yi yenen Real Madrid oldu.

Bu sezon ikinci kez Euroleague-Denizli İhracatçılar Birliği işbirliğiyle Final Four'da dört takımın kullandığı tüm havlular en üst kaliteyle Denizli'de üretildi. Türk havlusunun marka bilinirliğinin artırılması amacıyla “TurkishTowels” markası altında yürütülen çalışmalar kapsamında, tüm dünya Türk havlusunu nihai tüketicisi tarafından da bilinmesi ve tercih edilmesi amaçlanıyor.

KAZANAN TURKİSHTOWELS OLDU

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, böylesine büyük bir organizasyonda "TurkishTowels” markasının yer almasının heyecan verici olduğunu belirterek, “Bu sene ikinci kez Turkish Airline Euroleague’de yer aldık ve Final Four'un sponsorlarından birisi olduk. Avrupanın en ünlü basketbolcularının sırtlarında Türk havlusunun yer alması hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Finaller tüm dünyada 100’ün üzerinde ülkede canlı olarak yayınlandı ve yaklaşık 500 milyon insan televizyonlardan maçları takip etti. İnanıyorum ki, bu proje Türk havlusunun markalaşma sürecinde bize çok büyük katkılar sunacak” dedi.