Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor

Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Eylül 2019 Salı - 13:09Güncelleme: 24 Eylül 2019 Salı - 13:09
Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor

Yaşam yolculuğunu bütüncül olarak programlayan Ekpen Tekstil, çalışanların zamanlarını en verimli şekilde kullanabilmelerine eğitimle destek veriyor. Bu amaçla düzenlenen “Zaman Yönetimi Eğitimi” gerçekleştirildi.

Ekpen Tekstil, çalışanlarının günümüzün hızlı yaşamında yetiştirilmesi gereken projeler, toplantılar ve diğer yaşamsal sorumluluklar arasında dengede kalabilmeleri için düzenlenen eğitim, İzgören Akademi’den Ece Üvey’in rehberliğinde yapıldı.

Zamanın çok kıymetli olduğunun bilinciyle günlük, haftalık, aylık, yıllık planlarla zamanın organize edilmesinin mümkün olduğu vurgulanan ve uluslararası düzeyde kabul görmüş “Pomodoro, Kanban ve Eisenhower Matrisi, Kurbağayı Ye” gibi zaman yönetimi tekniklerine yer verilen eğitimde, çalışanlar yapılan etkinliklerle oldukça keyifli anlar yaşadı.

Ekpen Tekstil çalışanları, “Hayatımızdaki zaman hırsızlarını belirleyip kendimizden uzaklaştırarak zaman yönetimi konusunda ilk adımı atmayı öğrendiğimiz eğitimde, kırmadan dökmeden hayır diyebilmenin kendimize oldukça fazla zaman kazandıracağının farkına vardık. Düzenli ve sade bir döngünün yaşamımızı hızlandırarak zamanımızı boşa geçirmeyi önleyeceği konusunda önemli teknikleri uygulamalı olarak öğrendik” diyerek eğitim ile ilgili düşüncelerini ifade etti.