Ekpen Tekstil çalışanları Çanakkale’de – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Ekpen Tekstil çalışanları Çanakkale’de

Ekpen Tekstil çalışanları Çanakkale’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ekim 2018 Pazartesi - 12:53Güncelleme: 15 Ekim 2018 Pazartesi - 12:53
Ekpen Tekstil çalışanları Çanakkale’de

Ekpen Tekstil, çalışanları için düzenlediği gezilere bir yenisini daha ekledi. Bu kez gezi rotasında ülkemiz tarihinde önemli yer tutan kentlerden Çanakkale yer aldı.

Yoğun bir katılımla rehberler eşliğinde Denizli’den hareket eden çalışanlar, Gelibolu Tarihi Yarımadası’ndan geçip savaş cepheleri, siperler ve Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı yerleri ziyaret etti. Kilitbahir Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Seddülbahir Yahya Çavuş Şehitliği, Çanakkale Abidesi, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Yeni Zelanda Anıtı, Atatürk Anıtı gibi önemli noktalar da gezildi.

Çanakkale Zaferi’nin üzerinden bir asır geçmesine rağmen, orada yaşanan dramı ve kahramanlık ruhunu hissederek duygu dolu anlar yaşayan çalışanlar, şehitlerin kabirleri başında dua ederken o günleri yad ettiler.

Duygu dolu bir gün geçiren Ekpen Tekstil çalışanları, duygularını “Tarihimiz için anlamı çok büyük olan bu şanlı toprakları görmenin gururu içindeyiz, adeta tarihe tanıklık ediyoruz. Çanakkale Şehitliği’ni ve destansı tarihin yaşandığı yerleri görerek, şehit ve gazilerimizi, bir kez daha rahmetle ve minnetle andık. Her vatandaşın ve yeni kuşakların, bu şanlı toprakları görüp anlaması gerekiyor. Biz de elimizden geldiğinde evlatlarımıza bu tarihi anlatmaya devam edeceğiz. Ekpen Tekstil’e bu gezi programı için çok teşekkür ediyoruz” sözleriyle dile getirdi.