DTO’dan Denizli travertenine totemli tanıtım – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. DTO’dan Denizli travertenine totemli tanıtım

DTO’dan Denizli travertenine totemli tanıtım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2018 Pazartesi - 12:22Güncelleme: 26 Mart 2018 Pazartesi - 12:22
DTO’dan Denizli travertenine totemli tanıtım

Denizli Ticaret Odası (DTO), mermerde bir marka olan “Denizli Traverteni”ni ndaha etkin tanıtımı için Çardak Havalimanı yolunda totem tipi tabela yaptırdı.

DTO, tescilini sağladığı Denizli Traverteni markasının bilinirliğini artırmak için totem tip bir tabela hazırlattı. Yüksekliği 10, genişliği ise 3 metre olan traverten mermer kullanılan özel tasarım tabela, Denizli-Ankara karayolunun Çardak Havalimanı Kavşağı karşısındaki alana dikildi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu çalışmayla “Denizli Traverteni”nin bilinirliğini daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak daha önce Denizli Traverteni’ne Coğrafi İşaret Tescil Belgesi aldırmıştık. 3 yıllık emeğimizin sonucunda Türk Patent Enstitüsü’ne tescilini yaptırdığımız Denizli Traverteni’nin daha etkin tanıtılması için bu kez de totem tipi tabela hazırlattık. Bu sayede ilimize giriş çıkış yapanlar, endemik ürünümüz olan Denizli Traverteni’nin ilimiz ile özdeşlemiş olduğunu bilecekler” dedi.

Haberin DevamıReklam




Katma değer, markalaşma ve Ar-Ge’nin birbiriyle bağlantılı olduğuna da dikkat çeken Erdoğan, “Bunlar, günümüzün en önemli kavramları arasında. Mermer sektöründeki firmalarımızın Denizli Traverteni ile yaptıkları üretimlerini, giderek katma değerli hale getirdiklerini gözlemliyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak biz de firmalarımıza daha fazla katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.